VÅRA ORDINARIE SCHEMALAGDA KLASSER

Ashtangayoga

YOGA HELT UTIFRÅN DINA VILLKOR

Ashtanga Mysore

Det traditionella sättet att öva Ashtangayoga på – helt anpassat efter dig och dina förutsättningar. Det härligaste sättet att yoga på om du frågar oss! Mysores passar alla – såväl nybörjare som erfarna yogis.

Landa på din yogamatta, i ditt andetag och gör din Ashtangapraktik helt i din takt. Är du nybörjare så guidar vi dig såklart tills du har utvecklat en mer självständig praktik. Vi börjar då med några få ställningar och lägger sedan på ställningar allt eftersom du och din kropp är redo. Lite som PT-yoga fast i grupp. Under en Mysoreklass får du möjlighet att gå helt in i din egna praktik, din yogabubbla och samtidigt få det stöd och den hjälp som just du behöver. 

På dessa klasser kan du komma när du vill under tidsintervallet för klassen, så länge du är klar när klassen slutar. Så kom och upplev detta fantastiska och transformerande sätt att yoga på tillsammans med oss!

DEN PERFEKTA GRUNDEN FÖR DIN PRAKTIK

Ashtanga Basic 1

En kurs för dig som yogat hos oss ett tag och gjort Basic I-passet eller mer. 

Här lägger vi lite extra fokus på grunderna för vår praktik.  Fokus för denna workshop är att i teori och praktik titta in på Tristhana – andning och bandhas (kroppslås), ställningar och dristhi (blickfokus). Vi lägger även lite extra tid på att gå igenom de ställningar som ingår i Basic I-passet för att få tekniktips för vår praktik men även för att förstå dess effekter. 

DEN PERFEKTA KOMBINATIONEN

Basic I + Mysore

En härlig kombinationsklass där nybörjare såväl som mer erfarna yogis kan mötas på mattan. Vi leder er igenom de stående ställningarna i Basic I-passet (till Parsvottanasana) och därefter får alla fortsätta sin praktik i Mysore style.

För er som aldrig testat på Mysore så leder vi er hela vägen till de avslutande ställningarna. 

LEDD KLASS

Halva första serien

En ledd klass som passar dig som har yogat ett tag och som gör ställningar fram till åtminstone Janusirasana A i din praktik. Vi har olika teman på denna klass och fördjupar oss inom olika områden varje gång. 

Klassen hålls av Linda V.

BÄSTA STARTEN PÅ DAGEN

Morgonashtanga

En underbar start på dagen där du får checka in med dig själv innan du möter dagen. Ett energigivande och grundande Ashtangapass som anpassas efter deltagarna. Att yoga på morgonen är en fantastisk upplevelse då effekterna av din yogapraktik följer med dig hela dagen. Så börja dagen tillsammans med oss på din matta!

KLASSER UTÖVER VÅRT ORDINARIE SCHEMA

Klasser med det lilla extra!

TA MED HELGENS LUGN IN I DIN ASHTANGAPRAKTIK

Helgmysore med testund

En extra lång och härlig Mysoreklass om två timmar som vi håller vissa helger. Här tar vi med oss helgens lugn till mattan, ger oss själva lite extra tid för vår praktik. 

Efter vår praktik avslutar vi med en stund tillsammans för lite te, frågor och diskussion om olika ämnen inom Ashtangayogan.