FÖRBÄTTRA VÄLMÅENDET & HÄLSAN PÅ DITT FÖRETAG

Företagsyoga

Funderar ditt företag på att erbjuda ett event eller kanske ett längre upplägg för bättre hälsa och välmående bland kollegorna?
 
Vi håller regelbundet yoga hos företag och skräddarsyr våra upplägg efter dina önskemål, vare sig det handlar om ett engångsevent eller ett upplägg med flera återkommande yogastunder. I vår lilla mysiga shala kan vi ta emot grupper om upp till 11 stycken eller så kommer vi till er där ni är. 
 
Eftersom yoga bidrar till minskad stress, inre styrka och balans samt ökad koncentrationsförmåga och fokus är det den perfekta aktiviteten att erbjuda sina anställda! Alla kan yoga och vi anpassar våra pass efter gruppens behov och erfarenhet. 
 
Vi erbjuder den lugna Yinyogan där vi sitter eller ligger i ställningarna i 3–5 minuter. Detta är en yogaform med fokus på vila och återhämtning och som med fördel kan göras på lunchen för att få en paus från jobbdagen. 
 
Är ni ute efter en lite mer fysiskt utmanande yogaform är den stärkande och energigivande Ashtangayogan ett fantastiskt alternativ. Här landar vi i kroppen, i andetaget och bygger upp vår kropp inifrån samtidig som vi lugnar vårt sinne. Vi erbjuder även mindfulness och meditationsklasser. 
 
Innan Linda Voltaire, som driver Yoga with a Silver Lining, gjorde en stor livsförändring och utbildade sig till yogalärare, hade hon samlat på sig 20 års erfarenhet från näringslivet i Stockholm och Moskva,  Hon har tidigare arbetat som affärsjurist, strategikonsult samt innehaft flera ledande positioner inom affärsutveckling, strategi och marknadsföring.
 
Linda har en lång erfarenhet från ledarskap och en stor passion för att arbeta med personlig utveckling och ledarskap. Hon föreläser, ordnar workshops och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter inom detta område!
 
Låter detta intressant? Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar ditt företag!