RETREATS MED DET LILLA EXTRA

Yoga Retreats på Norra Öland!

Lämna vardagens brus bakom dig och känn hur det Öländska lugnet infinner sig när du landar hos oss. En underbar liten oas på Norra Öland med en av Ölands finaste stränder som granne. Några dagar för dig själv där du kan släppa alla måsten, all prestation och alla beslut för att istället landa i kroppen & andetaget.Sakta ned istället för att springa på. Få tid för reflektion, att lyssna inåt och att komma i kontakt på ett djupare plan. Fördjupa eller påbörja din yoga- & meditationspraktik. Med hjälp av yogafilosofin få en ökad förståelse för dig själv och omvärlden och ta del av den härliga gemenskap som alltid skapas när vi möts så här. I vår lilla yogabubbla precis som vi är!

Vi har endast ett begränsat antal platser per retreat (ca 10-12 st) för en så mysig & personlig helhetsupplevelse som möjligt. Inga förkunskaper inom yoga krävs utan våra retreats passar både dig som aldrig yogat innan såväl som dig som är en erfaren yogis. Vi yogar i små grupper så att du ska få det stöd och den hjälp som just du behöver på mattan.

Så låt yogans värld inspirera, öppna nya dörrar, ge nya insikter samtidigt som de vackra omgivningarna och den unika Öländska energin skapar utrymme för lugn, återhämtning och ny energi. 

Kommande Yoga Retreats!

2024

24 - 26 MAJ, ÖLAND

Vårt populära VårRetreat på Solen & Vindarnas Ö!

I samarbete med Själens Stund.

13 - 16 JUNI, ÖLAND

Vårt mest populära retreat!

Låt kroppe, sinne och själ landa i Yogans fantastiska värld, i balans med både Yin & Yang!

31 AUG - 1 SEP, ÖLAND

Den bästa starten inför hösten!

Ett perfekt tillfälle att grunda dig och fylla på med energi efter sommaren men också att ge dig själv lite egentid.

2025

23 - 25 MAJ, NORRA ÖLAND

Vårt populära vårretreat på Norra Öland!

Njut av en helg för bara Dig. En helg där både Yin & Yang får ta plats för att du ska kunna hitta tillbaka till balansen.

11 - 15 JUNI, NORRA ÖLAND

Vårt mest populära retreat!

Låt kroppe, sinne och själ landa i Yogans fantastiska värld, i balans med både Yin & Yang!

KOM SOM DU ÄR

Lämna som Lite Mer Du

Vårt Öländska Paradis!

Vi bor i vår lilla bohodröm vid en av Ölands finaste stränder – Sandbybadet vid Löttorp. En liten oas där vi hoppas att ni ska känna er som hemma!

Vi har två små men mysiga enkelrum samt 3 stugor med 2-4 bäddar. Det finns gott om utrymme både utomhus, med två stora altaner, samt inomhus med ett vardagsrum med eldstad och matrum med en oförglömlig utsikt samt extra toalett och kök. Det bjuds på härlig vegetarisk mat med lokala råvaror. Vi njuter av havets brus, tystnaden, egen tid men även härliga samtal & möten!

Vi yogar & mediterar i någon av våra två underbara yogashalor på den Öländska landsbygden. Vår mysiga lilla yogashala vid Sandby Pensionat med utsikt över de Öländska fälten med en fin öppen spis eller vårt stora yogaloft. En sann Ölandslada där vi njuter av enkelheten, rymden och naturens ljud & musik. 

YIN & YANG: DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR!

Yogan - Underbara Stunder på Mattan!

Under alla våra retreat erbjuder vi det bästa av två världar: Yin & Yang!

Den stärkande & energigivande Ashtangayogan och den lugna & helande Yinyogan. Två yogaformer som passar alla och som lätt kan anpassas just efter dina erfarenheter och dina förutsättningar. Utöver själva yogapraktiken kommer du även få en inblick i yogans övriga delar genom föreläsningar och workshops. Vi njuter av den härliga gemenskapen, fina samtal och möten, som skapas när vi möts i yogans värld. Precis som vi är. Utan några roller och fasader!

Vi yogar & mediterar i någon av våra två underbara yogashalor på den Öländska landsbygden. Vår mysiga lilla yogashala vid Sandby Pensionat med utsikt över de Öländska fälten med en fin öppen spis eller vårt stora yogaloft. En sann Ölandslada där vi njuter av enkelheten, rymden och naturens ljud & musik. 

VAKNA & SOMNA TILL HAVETS BRUS!

En Dag hos Oss!

Vakna till vågornas brus, kanske för ett morgondopp, följt av en en härlig frukost & en stund på stranden. Efter frukost tar vi oss till vår yogashala för denna helg, antingen till fots eller på cykel. Vi landar på våra mattor för ett energigivande och stärkande Ashtangayogapass. Vi njuter av en härlig lunch tillsammans förhoppningsvis ute i solen följt av egentid. Några timmar på stranden eller varför inte en härlig långpromenad i den unika Öländska naturen.

På eftermiddagen möts vi för föreläsning och workshop med yogafilosofin som ledstjärna följt av ett lugnande och helande Yinyogapass med meditation. Dagen avslutas med en god vegetarisk middag tillsammans och kanske avslutar ni dagen med en promenad i solnedgången till havets brus eller en stund i soffan framför brasan. 

Vi ses vi på Solen & Vindarnas Ö!

ATT ÅKA PÅ YOGA RETREAT ÄR DEN BÄSTA PRESENTEN

Du Kan Ge Dig Själv!

Några ord från våra Deltagare

  • Jag hade ett fantastiskt retreat på Öland! Vilket fin plats på jorden som Linda skapat.

    Det gav verkligen tid för vila, reflektion och nya möten med övriga deltagare. Naturen är magisk och boendet vilsamt och vackert. Yogan anpassades väl till våra olika nivåer. Det var en väldigt avslappnad atmosfär och den tysta morgonen uppskattades verkligen. Så fint att få landa in tillsammans i ett sammanhang men också var för sig. Rekommenderas varmt!

    Ina
  • Det här yogaretreatet var precis vad jag behövde! Efter en lång vinter och vår var jag rätt trött och sliten. Att då få komma till ett retreat som är så välkomnande och varmt som detta på Öland, var magiskt. Älskar blandningen av den mer dynamiska ashtangayogan och den mysiga vilsamma yinyogan, att praktiken anpassas efter var man befinner sig och att lärarna verkligen får en att känna sig sedd. Det fanns tid för samtal och njutning av den vackra naturen, så jag lämnade verkligen som en ny person med mer energi och ett leende på läpparna.  

    Jenny