MÖT VÅRA FANTASTISKA

Lärare

LINDA VOLTAIRE - GRUNDARE AV YWSL

Att Våga Följa sitt Hjärta!

Mitt namn är Linda Voltaire och det är jag som har grundat och driver Yoga with a Silver Lining tillsammans med vårt fantastiska team.

 

För mig har yogan blivit en livsstil. En del i vardagen. Min träning för kropp och sinne men också ett sätt att lära känna och möta mig själv på alla plan. Ett sätt att närma mig och se på livet. Med hjälp av yogans verktyg blir livet så mycket lättare att hantera och härligare att leva! Ett liv fyllt av mer balans, meningsfullhet, glädje och frihet. 

 

Att få sprida yogans verktyg till fler är verkligen något jag brinner för. Att inspirera dig att våga följa ditt hjärta, att hitta din väg i livet men också att ta tillbaka ansvaret & makten över din hälsa, ditt välmående.  

 

Har mitt liv alltid sett ut så här? Långt ifrån. När jag hittade Ashtangayogan så började en av de mest transformerande resor jag varit med om. Läs mer om Min Yogaresa Här!

 

Alla kan yoga!  Det enda som krävs är en nyfikenhet, en vilja att ta hand om sig själv. Så är du redo, så ses vi på mattan eller på någon av våra kurser framöver!

 

LINDA ERIKSSON - DRIVER YWSL KALMAR TSM. MED LINDA V

Att Våga Leva Livet!

Mitt namn är Linda Eriksson och jag driver Yoga With a Silver Lining i Kalmar tillsammans med Linda V.
 
Yogan har numera blivit mitt liv. Den har gett mig de verktyg jag behöver för att verkligen Leva Livet, istället för att bara överleva det. I den har jag hittat till friheten och balansen!

När jag på riktigt började ta yogans alla delar till mig, inte enbart praktiken på mattan, så började jag på riktigt kunna möta mig själv och höra vad mitt hjärta längtade efter. Vad jag längtade efter.

 

Tidigare har jag pressat mig själv och min kropp med hård träning, både i löpspåret och på gymmet. Till sist så började kroppen att säga ifrån, och till sist så skrek den så högt att jag inte längre kunde undgå att lyssna. Den gick sönder. Ångesten började också bli kraftigare och när jag en dag blev sjukskriven i depression och utmattning så insåg jag att mitt liv och mitt välmående ligger i mina egna händer. Vilket blev den fantastiska starten på det liv jag idag lever!

 

Att idag få arbeta med att sprida yogan vidare är en obeskrivlig lycka för mig! Jag brinner för att hjälpa fler att hitta dessa verktyg för att själva börja ta kontrollen och skapa det liv man drömmer om.

VÅRT HÄRLIGA

Team i Kalmar

YINYOGA, SOUND HEALING, KLANG, GONGBAD & KLANGMASSAGE
ASTHANGAYOGA & YINYOGA, LYMFMASSAGE
YINYOGA
YINYOGA
GRAVIDYOGA & YINYOGA