EN TRANSFORMERANDE RESA I YOGANS VÄRLD

Fördjupningsprogrammet i Ashtangayoga!

Nu lanserar vi Fördjupningsprogrammet!

Ett program inspirerat av vårt djupgående lärlingsprogram, där du får utveckla din förståelse för yogan och dess kraftfulla verktyg.

 

Ett program för dig som vill fördjupa din förståelse för yogans delar, uppleva och ta till dig Ashtangayogans härliga & transformerande värld – men som inte vill utbilda dig till yogalärare. Programmet bygger helt på dina förutsättningar, där du genomför varje steg  i den takt som passar dig och din situation. 

Här ligger fokus på just Dig och Din utveckling med yogans verktyg som grund. 

 

Studier i din egen takt!

En fördjupad förståelse om Ashtangayogans tradition & historia.

♥ Yogafilosofins grundläggande koncept.

♥ Lär dig mer om vår asanaspraktik & ställningarnas effekter.

♥ Vårt Energi- & Chakrasystem.

Bli en del av en community där vi träffas en gång i månaden!

 

Alla kan delta i detta program. Det enda som krävs är att du har en nyfikenhet på yogans värld och vill avsätta lite mer tid för dig själv och de självstudier som programmet är uppbyggt på. Du väljer själv hur många steg du vill gå.

Upplägget ger möjlighet till personlig utveckling på djupet!

 

PROGRAMMETS INNEHÅLL

Ett Program i 3 Steg

Programmet är uppdelat i tre steg, du väljer själv hur många steg du vill gå.

Steg 1 –  Ashtangayogans Grunder:  Vi kommer här bland annat fördjupa oss inom yogafilosofins grundläggande koncept såsom den åttafaldiga vägen, Ashtangayogans historia, vårt Chakrasystem, vår asanapraktik, allt baserat

Steg 2 – En Fördjupning: En fortsättning där vi tittar in än mer på yogafilosofin och dess koncept såsom de beskrivs i Yoga Sutras men även fördjupar oss inom chakrasystemet och vår asanapraktik

Steg 3En Djupdykning: Här djupdyker vi in i yogans värld med hjälp av yoga sutras men även Hatha Yoga Pradipika. 

 

Programmet bygger på egenstudier, där du tar dig igenom uppgifterna i din egen takt med stöttning och guidning från oss! Vi har regelbundna samtal med dig där vi går igenom dina hemuppgifter, på plats eller via telefon – det som passar dig bäst.

Tidsåtgången för varje steg avgörs av din livssituation och hur mycket tid du vill ägna åt programmet, maximalt bör varje steg ta 3 månader.

 

Under vår- & höstterminen så anordnar vi ungefär en gång i månad en gemensam träff för alla som genomför Fördjupningsprogrammet – där får du ta del av både föreläsningar, fina diskussioner och samtal.  Du får där även uppleva de olika delarna av yogans åttafaldiga väg, så som asanaspraktik, meditationer & andningsövningar.

Datum & tider HT 2024: 19.15-20.30 i Shala Jord

4/9, 30/9, 6/11, 2/12 & 27/1

 

Det kommer även finnas en gemensam FB-grupp där vi regelbundet kommer posta inlägg om de ämnen som hemuppgifterna berör och där alla deltagare kan dela frågor och inspiration.

VILKA ÄR VI?

Lärare för Programmet

Vi som kommer att vara vid din sida under utbildningstiden är Linda V och Linda E.

 

Linda V är grundare av Yoga with a Silver Lining i både Kalmar och Göteorg.

Efter 12 år inom näringslivet i Stockholm och Moskva bytte hon bana när hon hittade Ashtangayogan och arbetar nu heltid med just yogan. Du kan läsa mer om hennes resa HÄR.

 

Linda E driver nu våra Shalor och Retreats tillsammans med Linda V. 

Hon arbetar idag heltid med yogan och är även utbildad Lymfmasssör & Livsstilscoach. Du kan läsa mer om henne HÄR.

 

Vi brinner båda två för att få fler att upptäcka denna fantastiska & transformerande resa, för att hitta balansen i livet!

Linda & Linda

Din Investering

Din Investering: 

Din investering: 4 000 kr/steg.

Deltagare får 10% på köp av YWSL Medlemsskap samt våra 20 och 30-klippkort under den terminen som de deltar i programmet.

OBS! Vid köp av medlemsskap och klippkort via Epassi erhålles endast 5% rabatt.

 

Anmälan

Du väljer själv när du vill starta och anmäler dig genom att mejla oss; kalmar@yogawithasilverlining.com