REHABILITERA DIG MED

Yogans Kraftfulla Verktyg

Har du skador, värk, problem med rygg, knä och leder? Lider du av stress och oro? Känner du dig allmänt svag eller i obalans?
 
Kom och låt oss introducera dig i yogans och ayurvedans rehabiliterande värld! Både Ashtangayogan och Yinyogan har läkande och helande effekter. De förser dig med de bästa verktygen till självläkning, för att återfå balansen i kropp, sinne och ja, i livet!
 
Den stärkande och energigivande Ashtangayogan hjälper kroppen att sätta igång den inre reningsprocessen och att balansera upp sig samtidigt som den hjälper oss att landa i vårt andetag och lugnar vårt sinne. I Yinyogan sker läkningen och återhämtningen på djupet i stillhet.
 
Låter det intressant? Boka då in en tid med oss där vi sitter ner och går igenom din livssituation och vad du vill ha hjälp med. Vi sätter sedan ihop en yogapraktik, helt skräddarsydd för dig och dina behov som du kan göra både hemma och hos oss i shalan.
 
Vid tittar även på andra verktyg som kan hjälpa dig och din rehabilitering, såsom meditation, andningsövningar och förändringar av din livssituation med yogafilosofin som ledstjärna.
 
Min lärare, Ann Svärdfelt erbjuder även en ayurvedisk hälsorådgivning om så önskas. Hon gör då en pulsmätning för att se vilka obalanser du har och baserat på detta får du även råd för balansera upp dig själv med hjälp av kost, örter och andra förändringar i livet.
 
Vi har själva upplevt både yogans och ayurvedans rehabiliterande effekter de senaste åren. Ann, som har jobbat med yoga i 30 år, har stor erfarenhet och kunskap om rehabilitering, och tillsammans kan vi hjälpa dig att komma på rätt spår igen.
 
Vill du boka ett första möte? Kontakta då Linda V på info@travelwithasilverlining.com.
 
Din investering för första mötet: 449 kr
Fortsättningspaket 3 ggr: 1 200 kr