MÖT VÅRA FANTASTISKA

Lärare

LINDA VOLTAIRE - GRUNDARE AV YWSL

Att Våga Följa sitt Hjärta!

Mitt namn är Linda Voltaire och det är jag som har grundat och driver Yoga with a Silver Lining tillsammans med vårt fantastiska team.

 

För mig har yogan blivit en livsstil. En del i vardagen. Min träning för kropp och sinne men också ett sätt att lära känna och möta mig själv på alla plan. Ett sätt att närma mig och se på livet. Med hjälp av yogans verktyg blir livet så mycket lättare att hantera och härligare att leva! Ett liv fyllt av mer balans, meningsfullhet, glädje och frihet. 

 

Att få sprida yogans verktyg till fler är verkligen något jag brinner för. Att inspirera dig att våga följa ditt hjärta, att hitta din väg i livet men också att ta tillbaka ansvaret & makten över din hälsa, ditt välmående.  

 

Har mitt liv alltid sett ut så här? Långt ifrån. När jag hittade Ashtangayogan så började en av de mest transformerande resor jag varit med om. Läs mer om Min Yogaresa Här!

 

Alla kan yoga!  Det enda som krävs är en nyfikenhet, en vilja att ta hand om sig själv. Så är du redo, så ses vi på mattan eller på någon av våra kurser framöver!

 

VÅRT HÄRLIGA

Team i Göteborg

ASHTANGAYOGA & YINYOGA
ASHTANGAYOGA & YINYOGA
YINYOGA ONLINE
YINYOGA ONLINE
YINYOGA ONLINE
MYOFASCIAL RELEASE