Utbildning
ASHTANGALÄRARE (Lärlingsprogrammet för Ann Svärdfelt, 3 Steg, 2 år, klar 2022)
RYT 200h år 2019 - Multistyle - Yinyoga, Hatha yoga & Vinyasaflow
LYMFMASSÖR - Bebe Granlund, Axelsons Institute
LIVSTILSCOACH - Bergklints Education
Kontakt
Epost: lindae@yogawithasilverlining.com, Tele nr: 070-531 76 75
MIN YOGARESA

Yogan är Livet för Mig!

Det har blivit min livsstil och ger mig verktygen för att möta och hantera min vardag och framförallt mig själv.

Livet kommer alltid att gå upp och ned, genom yogan så lär jag mig att acceptera det som är och våga lita på mig själv och universums energi. Detta gör att jag kan finna mer glädje och njutning i livet, vilket skapar en enorm frihetskänsla där jag själv håller i taktpinnen för just mitt liv.

Ashtangayogan är numera min huvudsakliga praktik, där jag får stanna upp och vara närvarande i mitt andetag och min kropp, där jag får möta mig själv där jag är. En praktik som hela tiden får mig att lära känna mig själv på ett djupare plan. Den har hjälpt mig att bli av med min ångestproblematik och lärt mig att tycka om mig själv och min kropp. 

Jag älskar att få arbeta med yogan, att få dela med mig av min resa och inspirera andra att våga ta klivet ut för att följa just deras väg. Att få hjälpa er med att hitta rutinen för en välgörande praktik och våga möta det som kommer upp längs vägen. Yogapraktiken lär oss att hitta våra egna rötter, vårt centrum och att hitta grundningen i oss själva genom vårt andetag. 

Aldrig tidigare har jag arbetat med något som jag känner så starkt för, och som ger mig så mycket lärdom och energi! Där jag får vara lärare och elev på samma gång.

Några ord om Linda från våra Yogisar!

  • Hade aldrig satt min fot i en yogastudio tidigare och visste inget om yoga. Men Linda var en supertrygg instruktör som guidade hela gruppen (både veteranerna och mig som nybörjare) på ett informativt och avslappnat sätt som fick mig att omedelbart känna mig välkommen och trygg i den väldigt nya situationen. Kommer definitivt återvända!

    Tomas
  • Superbra o duktig instruktör!

    Roland
  • Väldigt duktiga lärare och otroligt mysig lokal! Rekommenderar starkt!

    Maryam