yoga kalmar yoga göteborg yoga retreats öland yoga with a silver lining
Utbildning
ASHTANGALÄRARE (Lärlingsprogrammet för Linda Voltaire & Ann Svärdfelt, Steg 2)
YINYOGALÄRARE (Yinyoga Grund 40 h Modul 1 för Magdalena Mecweld & Mats Nielsen)
GRAVIDYOGALÄRARE (Grundutbildning gravidyoga för Ann Svärdfelt)
PROFESSIONELL DANSARE (Iwanson International School of Contemporary Dance, 3 år yrkesutbildning)
Kontakt
Email: karin@yogawithasilverlining.com Tele nr: 073-700 20 72
MIN YOGARESA

Yogan är ett sätt att utforska allt som är jag och att läka inifrån och ut !

Jag blev introducerad till yoga när jag studerade till dansare och sedan dess har den varit en del av mitt liv, men det var inte förrän jag började med Ashtanga yoga som jag fick uppleva yogans verkliga effekter på sinne och kropp. 

När en ser Ashtanga utifrån kan det se ut som en väldans massa ställningar, men detta är bara som toppen av berget. Ställningarna är verktyg och för mig är det allt som sker på insidan som är den verkliga praktiken. I Ashtangayoga andas och rör vi oss på ett lugnt, metodiskt och synkroniserat sätt. Det får kroppen att öppna upp, energin att börja flöda och hjälper en att upptäcka allt som finns inombords. För mig handlar det om att släppa taget, njuta av åkturen, inte kämpa mot sig själv utan ta hand om sig själv. Att ge näring till sin kropp, sitt sinne och sin själ 💕
 
När jag praktiserar är detta min anledning. Jag yogar för att bli mer närvarande och mer medveten. Närvarande i nuet för att kunna njuta av livet. Medveten om mina mönster, vanor och reaktioner för att förstå mig själv på ett djupare plan. Genom att ställa mig på mattan skalar jag långsamt av lager för lager för att nå sanningen inom mig, och i det kan en stor läkning ske.
 
Ashtangayoga handlar alltså inte om att lägga benen bakom huvudet, även om jag gör det ibland. Det handlar om att ta hand om och lära känna sig själv. För mig handlar det också om njutning och att ha kul! Ta inte praktiken eller dig själv på för stort allvar. Våga skratta åt dig själv, för det finns en stor läkning i det också 🙏
 

 

Jag älskar att få dela med mig av denna praktik och se andra upptäcka dess underbara värld. Att se andra människor hitta sin väg till lycka, välbefinnande och lugn genom yoga är fantastiskt, och att få vara en del av det skänker enorm tacksamhet.

 
Hoppas att vi ses på mattan!
Karin