Utbildning
ASHTANGALÄRARE (Lärlingsprogrammet för Linda Voltaire & Ann Svärdfelt, Steg 2)
YINYOGALÄRARE - Grundutbildning, Ann Svärdfelt
Kontakt
Email: sarah@yogawithasilverlining.com Tele nr: 073-350 07 25
MIN YOGARESA

Yoga handlar mer om att landa i nuet än hur ställningar ser ut!

Yoga har kommit in i mitt liv till och från, då jag alltid har infunnit ett lugn när jag har utövat yoga. Men det var aldrig riktigt något som fastnade, tills jag fann Ashtangayogan. Det var då jag fick uppleva vad yoga är på riktigt – medveten närvaro.
 
Under många år har jag lidit av stress, ångest och återkommande depressioner vilket jag har blivit medicinerad för, och därmed bara accepterat på något sätt. Det jag fann i ashtangayoga var något jag inte ens förstod kunde läka min problematik på detta sätt som det gjort och fortfarande gör. En livsstilsförändring var det som behövdes, där tankar och känslor inte styr mig på samma sätt vilket har gett mig verktyg att LEVA mitt liv – istället för att endast överleva.
 
Sedan landade det i mig, att varje gång är en ny gång och jag upplever hur olika mitt andetag eller min kropp känns från dag till dag. När jag valde att fördjupa mig i det förstod jag också helhetsperspektivet som nu hjälper mig i många olika situationer i livet. Jag lärde känna mig själv och min kropp på ett helt annat sätt än vad annan träning har gett mig tidigare.
Jag får uppleva stunden på mattan utan prestation eller dömande. Med denna insikt började jag få uppleva detta även utanför mattan. Det är just det som jag vill förmedla på mina klasser. Att få vara ett med sin kropp och sitt andetag. Utan prestation eller perfektion.
 
Jag vill få mina yogautövare att förstå att yoga handlar mer om att landa i nuet än hur ställningar ser ut. Jag vill förmedla yoga så som jag har fått uppleva dessa fina verktyg, och guida er in i en stund med er själva.