STARTDATUM
Börja när Du vill
LÄRARE
Linda & Linda
INVESTERING
4000 kr
ANMÄLAN
Mejla kalmar@yogawithasilverlining.com
EN TRANSFORMERANDE RESA FÖR KROPP, SINNE & SJÄL!

Fördjupningsprogram Ashtangayoga, Steg 1

Programmets innehåll, Steg 1

I första steget fördjupar vi oss inom yogans åttafaldiga väg, ashtangayogans historia och våra viktigaste verktyg för att stilla vårt sinne och vara i närvaro i vår praktik på yogamattan.

Du får även börja kika in på chakrasystemet och våra sju primära chakran samt effekterna av våra ställningar på kroppen och dess energikanaler.

 

Du jobbar med en hemuppgift och egenstudier i din takt. Du kommer få svara på ett gäng frågor åt gången och sedan hörs vi och går igenom dem tillsammans, på plats i shalan eller via telefon – det som passar dig bäst.

 

En gång i månaden under vår- & höstterminen träffas vi alla, lärare & deltagare på de olika stegen, för att fördjupa oss inom yogans värld tillsammans, där du kommer få ta del av föreläsningar & workshops inom yogans olika delar. Datum för höstterminen 2024 kommer inom kort!

Det kommer även finnas en gemensam FB-grupp där vi kommer posta inlägg om de ämnen vi fokuserar på i de olika stegen och där alla deltagare kan dela frågor och inspiration.

 

Steg 1 – Tidsåtgång

Du väljer själv när du vill påbörja Steg 1 och anmäler dig genom att mejla till oss; kalmar@yogawithasilverlining.com

Du gör varje steg i din takt men det finns en maxgräns på 3 månader för varje steg.

 

Din Investering: 

Din investering: 4 000 kr.

Deltagare får 10% på köp av YWSL Medlemsskap samt våra 20 och 30-klippkort under den terminen som de deltar i programmet.

OBS! Vid köp av medlemsskap och klippkort via Epassi erhålles endast 5% rabatt.