DATUM
Start 3 September
TID
16.30-18.30
LÄRARE
Linda & Linda
INVESTERING
3500 kr
PLATS
Shala Jord

Fördjupningsprogram Ashtangayoga

NYHET – FÖRDJUPNINGSPROGRAM ASHTANGAYOGA – 3 STEG

– En transformerande resa för kropp, sinne & själ!

 

Allmänt om programmet

I höst lanserar vi en nyhet för dig som vill fördjupa dig  inom yogans härliga värld och fokusera på din egen utveckling och inre resa.

Våra populära fördjupningskurser har varit så härliga och vi känner nu att det dags att ta dessa vidare och erbjuda ett program inspirerat av vårt djupgående lärlingsprogram. Ett program som kommer utveckla din förståelse för yogan och dess kraftfulla verktyg men även hjälp dig när det gäller din egen utveckling och ditt självledarskap.

Alla kan delta i detta program. Det enda som krävs är att du har eller vill utveckla en regelbunden asanapraktik, är nyfiken på yogans värld och vill avsätta lite mer tid för dig själv och de självstudier som ingår i programmet.

Programmet är uppdelat i tre steg och kommer löpa över tre terminer. Du väljer själv hur många steg du vill gå. Se tider för de olika stegen nedan.

Steg 1 – Höstterminen 2023

Steg 2 – Vårterminen 2024

Steg 3 – Höstterminen 2024

Lärare kommer var Linda V och Linda E och vi kommer endast ha 8 platser per steg och termin.

 

Programmets innehåll

Under respektive steg kommer vi fördjupa oss inom några av Ashtangayogans många spännande delar såsom dess tradition och historia, yogafilosofins grundläggande koncept, vår asanapraktik och dess effekter och vårt energi- och chakrasystemet.   

Vi kommer blanda teori och praktik, egenstudier med cirklar och träffar där ni får ta del av både föreläsningar, fina diskussioner och samtal men där ni även får uppleva de olika delarna som vi berör i meditationer, andningsövningar mm. 

Varje steg omfattar 10 fysiska tillfällen där vi ses. Inför varje tillfälle så kommer du som deltagare få ett antal frågor att reflektera över och besvara skriftligen. Frågor som vi diskuterar i grupp men som du även får individuell feedback på av oss. Under fyra av ovan tillfällen kommer vi yoga ihop.

Som kursdeltagare får du även ett individuell yogasamtal med Linda V eller Linda E där du får möjlighet att diskutera valfritt ämne med oss under en timme. Det kommer även finnas en gemensam FB-grupp där vi regelbundet kommer posta inlägg om de ämnen vi fokuserar på och där alla deltagare kan dela frågor och inspiration.

 

Steg 1 – Dag & Tid

Söndagar kl 16.30-18.30

Steg 1 – Datum 2023

3/9 – Workshop

17/9 – Workshop

1/10 – Workshop

15/10 – Asanapraktik

12/11 – Workshop

19/11 – Asanapraktik

3/12 – Workshop

10/12 – Asanapraktik

Steg 1 – Datum 2024

21/1 – Workshop

4/2 – Asanapraktik & Avslutning

 

Din Investering: 

Din investering för Steg 1 är 3 500 kr.

Deltagare får  20 % på köp av YWSL Medlemsskap under den terminen som de deltar i programmet och 10% på våra 20 och 30-klippkort.

OBS!  Vid köp av medlemsskap och klippkort via Epassi erhålles endast 10% rabatt för medlemsskap och 5 % för våra 20 och 30-klippkort.