Utbildning
YINYOGALÄRARE - Grundutbildning, Ann Svärdfelt
YINYOGALÄRARE - Modul 1, Magdalena McWeald
MIN YOGARESA

Stillhet & acceptans!

Jag har prövat flera olika yoga formar och när jag fann Yinyogan så hittade jag min yogaform. Den är ett verktyg för mig att stanna upp och stilla mig. Den lär mig att vara i nuet och acceptera både min kropp och mina tankar för vad det är. Jag behöver inte förändra något bara vara i ett accepterande av de som är, speciellt ett accepterande av mig själv. 

Detta hjälper mig även i vardagen utanför stunderna på mattan. Att acceptera det som händer runt omkring mig i alla olika situationer. 

Att få dela Yinyogastunder ihop med dig är glädje och kärlek för mig. 

Att få vara en del av och se andra hitta in i accepterandet av sig själv är en vacker gåva. När du vill uppleva acceptansen och nuet så är du välkommen att uppleva det med mig i Yinyoga med klang och i Gong & Ljudbad.

Då även klang, vibrationer och gong är ett stort intresse för mig så delar jag även med mig av dessa fantastiska upplevelser i mina klasser. Dessa vibrationer och toner hjälper ditt sinne att komma ännu djupare in i dig själv och att släppa dina tankar från framtid/dåtid och bara vara här och nu. 

Jag är även utbildad i klang-massage enligt Peter Hess metoden där jag använder terapeutiska skålar för att hela och balansera kropp, själ och sinne.