24-26 MAJ 2024

Yoga & Soulhelg!

En välgörande helg för kropp, sinne & själ i yogans tecken där vi tar hand om oss själva lite extra!

En helg med det bästa av två världar! Den stärkande & transformerande Ahstangayogan & den lugnande & helande Yinyogan. En helg där vi lämnar vardagens måsten och istället fullt ut ger oss hän åt oss själva och allt som yogan och den spirituella världen erbjuder. 

Utöver vår yogapraktik kommer helgen bjuda på föreläsningar och workshops om vår hälsa och vårt välmående med yogafilosofin som ledstjärna. Vi möts i spirituella cirklar & samtal, diskuterar livet, njuter av gemenskapen som skapas när vi möts precis som vi är.

Vi njuter av hälsosam vegetarisk mat och låter oss helt och fullt ut landa in i det underbara Öländska lugnet.

Vill man skämma bort sig lite extra så kommer Emelie & Ulrika från Själens Stund erbjuda behandlingar så som Änglamassage, healing och Chakrabalansering.

Alla kan vara med på detta retreat. Inga förkunskaper inom yoga krävs utan våra retreats passar både dig som aldrig yogat innan såväl som dig som är en erfaren yogis. Vi yogar i små grupper så att du ska få det stöd och den hjälp som just du behöver på mattan!

För mer bilder och information om våra retreats och vår Öländska lilla pärla, klicka HÄR.

Lite mer information

När: Fredag 24/5 (incheckning 14.00-15.00) – 26/5 (lunch)

Din investering 5 800 kr varav 1 500 betalas vid anmälan. Resterande del betalas 5 veckor innan helgen. I priset ingår logi, mat, yoga & workshops. Transfer till och från Öland ingår ej i priset.

Bokning sker via Mindbody eller via e-mail info@yogawithasilverlining.com.

En anmälningsavgift om 1 500 kr betalas vid bokningstillfället. Resterande belopp betalas senast 5 veckor innan själva retreatet.

Bokningen är bindande med en ångerrätt om 14 dagar från bokningstillfället (enligt distansavtalslagen). Efter 14 dagar, då ångerfristen löpt ut, betalas inte anmälningsavgiften om 1 500 kr tillbaka. Vid Force Majeure dvs om resan blir inställd pga restriktioner får man hela summan tillbaka förutom anmälningsavgiften. Genom att boka och betala anmälningsavgiften godkänner du ovan villkor. 

Bor du i närheten, går det bra att vara med på detta retreat men bo hemma. Hör i så fall av dig till oss för upplägg och din investering för detta.

VARMT VÄLKOMNA TILL EN VÄLGÖRANDE HELG FÖR KROPP, SINNE & SJÄL TILLSAMMANS MED OSS!

Linda, Linda, Emelie & Ulrika

Vilka är vi som håller i detta Retreat?

Detta retreat hålls av oss (Linda V & Linda E) i samarbete med Emelie & Ulrika från Själens Stund.