DATUM
29 Januari
TID
10.00- 12ish
LÄRARE
Linda V
INVESTERING
300 kr
ATT SÄTTA INTENTIONER & MANIFESTERA DITT DRÖMLIV UTIFRÅN SJÄLENS VISKNINGAR

Intentions & Manifestationscirkel & Workshop!

Varmt välkomna till denna cirkel och workshop. En fin stund tillsammans där vi tonar in den härliga energi som universum just nu bjuder på och tittar in lite extra på våra intentioner och manifestationer. Två så kraftfulla verktyg på vår inre resa om vi använder dem på rätt sätt. OM vi våga lyssna på själens viskningar istället för på egots och intellektets kraftfulla röst.

Dessa verktyg har funnits med mig i större delen av mitt liv även om jag tidigare inte visste att de kallades just detta. De har tillsammans med min intention hjälpt mig att förverkliga mina drömmar.  Gjort att jag alltid vågat gå min väg. Följa min inre röst istället för att lyssna på alla andra. Självklart har även jag hamnat i diket ibland men det är ju där, i det utmanande, som de stora skiftena oftast sker. Det viktiga är att när vi väl tar oss upp från diket så gör vi det återigen på vår väg!

Vi kommer under denna cirkel gå igenom grunderna bakom intentioner och manifestationer. Jag kommer dela med mig av min resa, mina lärdomar och misstag. Vi kommer landa in i en kraftfull kanaliserad meditation, dela upplevelser och tankar. Du kommer få ta del av några av de verktyg jag använder för att sätta dina intentioner och manifestera ditt drömliv!

Det första av flera kommande ”Soul Events” under 2023.

År nummer 7.

Året som så mycket handlar om dig. Om din inre resa.

Ser så fram emot att möta er på söndag!

All kärlek från mig!