DATUM
14 Oktober
TID
Se nedan
LÄRARE
Linda, Karin & Sara
INVESTERING
Se nedan
PLATS
Thorburnsgatan 5, Johanneberg
YOGA WITH A SILVER LINING ÖPPNAR I GÖTEBORG

Invigning & Öppet Hus

Den 14-15 oktober slår vi upp dörrarna till Yoga with a Silver Lining Göteborg (Thorburnsgatan 5). Som vi längtar!

Under dessa två dagar bjuder vi på två extra härliga klasser där du får uppleva yogans underbara verktyg, yogamys & föreläsning med hembakat fika, bubbel, mingel och prova på klasser. 

Så kom och upplev yogans värld tillsammans med oss. Ta med nära och kära och häng med oss under denna härliga helg! 

Få en inblick i den underbart transformerande Ashtangayogan och den lugnande och helande Yinyogan. Eller varför inte bara titta in på lite bubbel och mingel för att få se våra fina lokaler och prata lite med oss!

Alla kan yoga! Vi anpassar alltid yogapraktiken efter dina förutsättningar så inga förkunskaper krävs. Ta med ett nyfiket sinne, släpp vardagens to dos och måsten och ge dig själv en stund eller varför inte denna dag i present till dig själv!

De första 10 anmälningarna kommer få en fin goodie bag och vi har extra bra priser i vår lilla shop.

Köper du klippkort eller medlemskap under dessa dagar får du även en fin nyöppningsrabatt om hela 10%!

Var med på enstaka klasser eller varför inte ge dig själv ett litet endagsyogaretreat tillsammans med oss! Begränsat antal platser på våra klasser, så in och boka dig här på vår hemsida eller via Mindbodys app så ses vi för två härliga dagar i yogans värld!

 Vi ser så fram emot att träffa er alla under dessa dagar!

Linda, Karin & Sara

🌸 SCHEMA

Lördag

10.00 – 11.30 Yoga & Soul Morning – Aktiv Meditation & Ashtangayoga

Släpp taget om vardagens to dos och måsten för att istället ge kropp, sinne och själ den bästa starten på dagen. Landa in i kroppen med hjälp av aktiva meditationer och vår härliga och energigivande Ashtangapraktik för att avsluta med en längre stilla avslappning och meditation.

12.00 – 13.00 Yogans helande värld – En personlig föreläsning med hembakat fika

Yogan är en fantastisk helhetslösning för vårhälsa och välmående men erbjuder också så fina och kraftfulla verktyg för vår självutveckling och vårt självledarskap. Under denna stund kommer jag dela min syn på yogan och på hur dess verktyg hjälpt mig från ett liv kantat av stress och prestation till det liv jag lever idag. Ett liv mer byggt på balans och harmoni, meningsfullhet och frihet. 

13.00-15.00 Öppet hus – Bubbel & Mingel – Mingla och lär känna oss!

Kom och häng med oss och andra likasinnade. Titta runt i våra fina lokaler. Få information om alla höstens kurser och klasser samt ta del av extra fina priser i vår lilla shop!

16.00-17.30 Yinyoga Deluxe –  med kakaocemoni & nymånemeditation

Avsluta dagen med oss i Yinyogans stillhet och helande energi. Vi landar på våra mattor för ett extra härligt Yinyogapass där vi meditativt bjuder in nymånens nystartsenergi. Vi låter lugnet infinna sig i både kropp och sinne och njuter av att bara vara samtidigt som kroppen får en djup och välgörande stretch.Klassen börjar med en kakaocermoni.

Söndag

Kom och prova på två av våra klasser som finns på schemat i höst.

Alla kan komma då vi anpassar praktiken just efter dina förutsättningar!

09.00 Ashtanga Basic 1 – Prova på

11.00 Yinyoga med meditation- Prova på

 

Din investering

Lördag

Yogaklasser: 200 kr

Föreläsning: 100 kr

Hela dagen: 400 kr

Söndag

Klasser: Prova på pris – 160 kr