LJUDEN & VIBRATIONERNAS VÄRLD

Sound healing

TA EMOT KLANGENS MJUKA & LUGNANDE TONER

Yinyoga med sound healing

I Yinyoga med sound healing använder vi ljudet och vibrationerna för att nå ett djupare tillstånd av avslappning. 

Ljudet från de olika skålarna hjälper hjärnan att slappna av genom den inte har någon referensram till klangen. Hjärnan söker i sitt bibliotek av ljud efter om det är farligt eller behagligt, om de ska fly eller var kvar. Och när de inte finner något av detta så ”ger de upp” och vi blir avslappnade från tankarna. 

Vibrationerna som sprids i rummet från skålarna når in kroppens alla celler och hjälper till att släppa blockeringar, både fysiska och emotionella. Det i sin tur hjälper till att öka livsenergin samt kan bidra till bättre sömn. 

Under detta pass får du möjlighet till en upplevelse av total avslappning och närvaro i din kropp med hjälp av positionerna, ljudet och vibrationerna. 

 

HELANDE VIBRATIONER

Gong & ljudbad

I ett gongbad ligger du bekvämt och avslappnat på en yogamatta med filt och kuddar som stöd. Av gongen bildas en otrolig mängd vibrationer som vi uppfattar som ljud och du kommer även känna av dessa vibrationerna som just vibrationer som ”skakar” om varje cell i din kropp. Du badar i dessa vibrationer som strömmar in i din kropp där de når varenda cell. Vibrationerna tar sig förbi medvetna tankar och vi kommer in i en djupare avslappning. 

Vibrationerna frigör energi som stagnerat i våra energikanaler och chakran och ökar flödet av prana, livsenergi, vilket hjälper oss att läka och transformera oss själva på djupet.

Ett gongbad är svårt att beskriva, det behöver upplevas. Alla upplever gongen, dess fantastiska ljud och mirakulösa vibrationer olika och det är en väldig personlig upplevelse. Så kom och testa på denna unika upplevelse tillsammans med oss!

Yinyoga med klang & klangmassage

Yinyoga deluxe

Ge dig själv en härlig paus och landa på din yogamatta för ett extra långt och lyxigt Yinyogapass. 

Här leds du igenom en yinyogaklass samtidigt som du får avnjuta de helande och läkande vibrationerna från Lottens klangskålar och gong. Lotten kommer även ge en härlig klangmassage med terapeutiska klangskålar, både i grupp och individuellt.