DATUM
14 Juni
TID
19.00-20.30
LÄRARE
Linda V
INVESTERING
250 kr
PLATS
Shala Jord
EN PERSONLIG FÖRELÄSNING OCH INSPIRATIONSKVÄLL MED LINDA V!

Vår älskade kropp

Vad har du för relation till din kropp?

En fråga som landade i mig på ett av mina första yogaretreats. Där och då insåg jag att jag inte hade någon relation till min kropp. Den varken bra eller dålig, den var obefintlig. Jag tog min kropp för givet, att den skulle finnas där och bara fungera. Fick jag huvudvärk tog jag en tablett och fortsatte mitt i högsta fart.

Nu tre år senare är relationen till min kropp en av de starkaste och viktigaste relationerna jag har. Med hjälp av yogan och ayurveda har jag lärt känna min kropp, varje litet hörn, dess olika funktioner. Jag lyssnar och har lärt mig att tyda dess signaler. Att ge kroppen det den vill ha står nu högst upp på min prioriteringslista.

Under denna kväll kommer jag dela min resa men även de lärdomar som jag har tagit med mig om kroppen och dess roll enligt Yogan och Ayurvedan. Vårt välmående, vår hälsa börjar i vår kropp. En stabil, stadig och balanserad kropp leder till ett stabilt och balanserat sinne. Kroppen är vårt hem, vårt fordon, för detta liv och kroppen vill oss alltid väl.

Kroppen är även  vår behållare för det bagage, de sår som vi alla har att jobba med. Att börja titta in och förstå vår kropp men även vår energi, vårt chakrasystem, är som att öppna sin egen uppslagsbok. En upptäcktsresa in i vår alldeles egna värld.

Allt börjar med oss i yogans värld och i vår kropp, i stillheten hittar vi svaren.

Jag ser fram emot en fin kväll tillsammans där kroppen får stå i fokus. Vi kommer avsluta kvällen med att landa in i våra kroppar tillsammans i en fin meditationsstund.

Varmt välkommen!

Datum & Tid: 14/6 kl 19.00 – 20.30ish

Plats: Shala Jord

Din investering: 250 kr