ASHTANGAYOGANS TRANSFORMERANDE VÄRLD!

Kurser & workshops

LÄR DIG GRUNDERNA I ASHTANGAYOGAN

Grund- & introduktionskurser

Det perfekt sättet att börja din yogaresa tillsammans med oss på! Under våra populära grundkurser går vi lugn och ro igenom Ashtangayogans grunder, dels de inledande ställningarna men vi ger dig även en inblick i Ashtangayogans tradition och spännande värld! Våra grundkurser passar alla – nybörjare såväl mer erfarna yogis – då vi anpassar praktiken just efter dina förutsättningar! 

Vi håller regelbundet dessa kurser och har olika upplägg såsom veckokurser om 2–5 gånger,  introduktionskurser under en helg och terminskurser som löper över hela terminen.  

FÖRDJUPA DIN PRAKTIK

Fördjupningskurs Basic 1

En kurs för dig som yogat hos oss ett tag och gjort Basic I-passet eller mer. 

Här lägger vi lite extra fokus på grunderna för vår praktik. Fokus för denna workshop är att i teori och praktik titta in på Tristhana – andning och bandhas (kroppslås), ställningar och dristhi (blickfokus). Vi lägger även lite extra tid på att gå igenom de ställningar som ingår i Basic I-passet för att få tekniktips för vår praktik men även för att förstå dess effekter. 

UTVECKLA DIN YOGAPRAKTIK

Fortsättningskurs Basic II

Den perfekta fortsättningen för dig som yogat hos oss ett tag på Mysore eller våra Basic 1-pass. Under fortsättningskursen utforskar och bekantar vi oss med de ställningar som kommer efter vårt Basic 1-pass.
 
Kursen omfattar fem gånger och vi kommer då att gå igenom de resterande stående ställningar som följer efter Parsvottanasana samt sittande ställningar fram till Janusirsasana A. Vi lägger på några ställningar i taget och tittar in på teknik och ställningarnas effekter. Vi har även ett speciellt tema för varje tillfälle som vi kommer fördjupa oss något inom. 
FÅ EN INBLICK I ASHTANGAYOGANS ALLA DELAR

Fördjupningsdag Ashtangayoga

En härlig och inspirerande dag i Ashtangayogans transformerande värld. Dagen riktar sig till dig som har utövat Ashtangayoga ett tag och vill fördjupa dig inom denna härliga värld, både när det gäller din yogapraktik på mattan men även få en lite djupare inblick i de övriga delarna av den åttafaldiga vägen.

Detta är en dag där vi blandar yogapraktik med teknikdiskussioner och fina samtal med yogafilosofin som ledstjärna. 

EN DJUPDYKNING MED FOKUS

Workshops Ashtangayoga

Workshops där vi fokuserar på olika ämnen som rör vår Ashtangapraktik. Vi yogar tillsammans men i workshopformat och fördjupar oss inom ämnet för den relevanta workshopen, både i teori och praktik.

Exempel på teman kan vara bakåtböjningar, huvudståenden, vridningar, stående ställningar och vår andning.