ORDINARIE SCHEMALAGDA KLASSER

YinYoga

EN STUND I STILLHET FÖR KROPP, SINNE & SJÄL

YinYoga Med Meditation

Ett lugnt och helande Yinyogapass där vi inleder med en kortare meditation för att landa i kropp och andetag. Yinyogan passar verkligen alla då vi stannar i varje position i 3-5 minuter och anpassar positionerna utifrån just dina förutsättningar.

STILLHET & KLANGENS HELANDE TONER

YinYoga Med Sound Healing

I Yinyoga med klang använder vi ljudet och vibrationerna för att nå ett djupare tillstånd av avslappning. 

Ljudet från de olika skålarna hjälper hjärnan att slappna av genom att de inte har någon referensram till klangen. Hjärnan söker i sitt bibliotek av ljud efter om det är farligt eller behagligt, om de ska fly eller var kvar. Och när de inte finner något av detta så ”ger de upp” och vi blir avslappnade från tankarna. 

Vibrationerna som sprids i rummet från skålarna når in kroppens alla celler och hjälper till att släppa blockeringar, både fysiska och emotionella. Och det i sin tur hjälper till att öka livsenergin och kan ge bättre sömn. 

Under detta pass får  du möjlighet till en upplevelse av total avslappning och närvaro i din kropp med hjälp av positionerna, ljudet och vibrationerna. 

 

KLASSER UTÖVER VÅRT ORDINARIE SCHEMA

Klasser Med Det Lilla Extra!

Yinyoga & Reikihealing

ReikiYinyoga

Ett extra helande Yinyogapass vi landar i mjuka och lugnande Yinyogapositioner samtidigt som vi låter Tua arbeta med våra energier genom bland annat handpåläggning. 

Reiki är en mjuk behandlingsmetod från Japan vars syfte är att skapa balans och välbefinnande. Genom handpåläggning och genuin omtanke ger behandlingen djup avslappning och löser upp blockeringar och spänningar i kroppen. Reiki hjälper dig att bearbeta sådant som hindrar dig från att leva som den hälsosammaste versionen av dig själv.
 
Yinyoga med Klang & Klangmassage

YinYoga DeLux

Ge dig själv en härlig paus och landa på din yogamatta för ett extra långt och lyxigt Yinyogapass. 

Här leds du igenom en yinyogaklass samtidigt som du får avnjuta de helande och läkande vibrationerna från Lottens klangskålar & gong. Lotten kommer även ge en härlig klangmassage med terapeutiska klangskålar, både i grupp och individuellt. 

Yinyoga i månens transformerande energi

Ny- & FullmåneYinyoga

Månen har en speciell plats och betydelse inom Yogan. Ny- & fullmåne är vilodagar. Dagar som är extra lämpade för att landa i stillhet i ett återhämtande Yinyogapass. 

Fullmånens starka energi bjuder in oss till att släppa taget om saker i våra liv som inte längre gynnar oss medan nymånens mer lugna energi är en perfekt tid för vila. För att sätta intentioner och att manifestera. 

Landa hos oss på mattan för ett extra härligt Yinyogapass  med positioner anpassade för den aktuella månen. Vi låter den aktuella månenergin guida oss i stunden. Släpper taget. Öppnar upp. Tar emot de budskap som kommer till oss.