DATUM
Start 18 September
TID
19.00-20.30
LÄRARE
Linda V
INVESTERING
1000 kr
PLATS
Shala Jord
UTFORSKA DIN FEMININA ENERGI & KRAFT

Yinyoga & Meditationskurs

Varmt välkommen till en denna kurs där vi landar in i vår feminina  energi och kraft för att utforska denna viktiga del av oss.

Grunden i yogan är balans. Balansen mellan varande och görande, stillhet och aktivitet, mörker och ljus, flöde och kontroll, den inre och yttre världen. Den feminina och den maskulina energin. Detta oavsett om vi är man eller kvinna.

Det är lätt att låta en obalanserad maskulin energi ta över och bli för dominant i den tid vi lever i just nu. Vi går upp i görandet, våra to do listor, i prestationen och glömmer bort oss själva och behovet av att vara, att stanna upp och att lyssna inåt. Vi trycker undan den feminina energin och med den vår inre kreativitet, lekfullhet, livslusten, passionen, kärleken till oss själva och andra. Vi lyssnar mer till vårt sinne, vad andra förväntar av oss än på vårt hjärta och vår intuition.

Under denna kurs kommer vi utforska den feminina energin genom föreläsningar och cirklar för att få en förståelse för vad denna energi bär med sig.  Allt för att kunna öppna upp för denna energi och kraft som vi alla har inom oss för att återfå en bättre balans i våra liv.

Med fokus på vårt chakrasystem och då framförallt vårt sakral, hjärt- och tredje ögachakra, landar vi in i stillheten, i vår kropp med hjälp av härliga och helande yinyogapositioner för att balansera upp vår feminina energi. Med hjälp av guidade meditationer kommer vi även gå på djupet för att lära känna vår feminina energin och kraft lite mer.

En kurs där du kommer få med dig verktyg för att leda och utveckla dig själv och för att hantera vardagen på mjukare sätt. Det perfekta sättet att möta hösten på.  Hösten som är en tid för att vända fokus inåt och ta hand om oss själva lite mer!

 

Datum: 18/9 – 16/10 

Tid: 19.00-20.30