31 MAJ - 2 JUNI

Yoga & Intuitivt MåleriHelg på Vackra Öland!

Varmt välkommen till en helg tillsammans med oss vid vårt Öländska lilla paradis. Dagar där vi låter det Öländska lugnet omfamna oss, släpper taget om stress och vardagens bestyr och vänder fokus inåt och ger plats för intuitionen och det härliga flödet. 

Vi börjar och avslutar dagarna på yogamattan med utsikt över den blomstrande Öländska landsbygden. Härefter ger vi plats för den inre skapandekraften och låter vår kreativitet flöda fritt i det intuitiva måleriet. Vi njuter av de vackra omgivningarna, havets brus och skämmer bort oss med härlig vegetarisk mat, lagad på lokala råvaror. Ni sover gott i våra små men mysiga stugor endast ett stenkast från stranden. 

Helt enkelt fantastiska dagar där vi tillåter oss själva att vara här och nu. Yoga, skapa och njuta! 

För mer bilder och information om våra retreats och vår Öländska lilla pärla, klicka HÄR.

Vi som håller i dessa härliga dagar är Linda Voltaire – Yogalärare och grundare av Yoga with a Silver Lining och Ulrica Vedin  – Vedic Art lärare, Mindfulnessinstruktör och Livskonstnär.

YOGA & INTUITIVT MÅLERI - EN MAGISK KOMBINATION!

Vem kan vara med denna helg?

Yoga och det intuitiva måleriet är en magisk kombination som båda handlar om en sak. Att släppa taget om intellektet och egot för att istället vara i stunden. Här och nu. Följa flödet. Att nyfiket utforska det som vi möter på yogamattan. Det som vill komma fram på målarduken.
 
Alla kan vara med på denna helg. Inga förkunskaper krävs vare sig av yoga eller av att måla. Vi kommer under denna helg få uppleva både Yin & Yang på yogamattan. Den energigivande och stärkande Ashtangayogan och den lugnande och helande Yinyogan. Vi anpassar praktiken helt efter dina förutsättningar vilket gör att denna helg passar såväl dig som är nybörjare som erfaren yogis. 
 
I det intuitiva måleriet låter vi intuitionen vara vägvisare i målarprocessen.När vi vänder fokus inåt, släpper på prestation och krav att det ska bli på ett förutbestämt sätt – skapas magi. Att måla från sitt hjärta! Alla kan det!
 
Intuitivt måleri är en form av skapandemeditation. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av att måla. Motivet måste inte föreställa något, det kan vara ett virrvarr av färger och former. Allt är tillåtet och har betydelse för nästa steg. Visst låter det underbart? Häng med på en spännande resa med dig själv i färgernas magiska värld. Under helgen kommer du få introduktion och individuell handledning till det intuitiva måleriet.
 
VARMT VÄLKOMNA TILL EN HELG FYLLD AV YOGA, KREATIVITET & LEKFULLHET!

Linda & Ulrica

Lite mer information

När: Fredag 31/5 (incheckning 15.00-16.00) – 2/6 (eftermiddag)

Din investering: 5 900 kr varav 1 500 betalas vid anmälan. Resterande del betalas 5 veckor innan helgen. I priset ingår logi, mat, yoga & individuell målerivägledning av Ulrica. Transfer till och från Öland samt målariematerial ingår ej i priset. Kan beställas av Ulrica enligt nedan.

Bokning: Sker via Mindbody eller via e-mail info@travelwithasilverlining.com.

En anmälningsavgift om 1 500 kr betalas vid bokningstillfället. Resterande belopp betalas senast 5 veckor innan själva retreatet.

Bokningen är bindande med en ångerrätt om 14 dagar från bokningstillfället (enligt distansavtalslagen). Efter 14 dagar, då ångerfristen löpt ut, betalas inte anmälningsavgiften om 1 500 kr tillbaka. Vid Force Majeure dvs om resan blir inställd pga restriktioner får man hela summan tillbaka förutom anmälningsavgiften. Genom att boka och betala anmälningsavgiften godkänner du ovan villkor. 

Bor du i närheten, går det bra att vara med på detta retreat men bo hemma. Hör i så fall av dig till oss för upplägg och din investering för detta.

Målerimaterial: Du kan egentligen använda vilka konstnärsmaterial som helst i det intuitiva målandet. Här är förslag på vilket material som kan vara bra att ha med till kursen:

Akrylfärg, något att måla på (tex canvasduk, papper, tapet, kartong), något att måla med (tex pensel, spatel, svampar, roller, händerna mm). Det är även bra att du har med något att ha vatten i, en trasa, kanske någon penna, krita och kol.
Du kan förbeställa ett målarset med akrylfärger, målardukar, penslar som du får på plats. Det finns två olika målarset att välja på, ett lite enklare och ett lite lyxigare. Det kommer finnas ett mindre utbud av akrylfärg och målardukar som du kan köpa på plats. Du är även välkommen att besöka mig i min ateljé/konstnärsbutik i Läckeby innan kursstart för att få råd och köpa det du behöver inför kursen. Kontakta Ulrica om du är intresserad: 073/903 64 55, ulrica@crevia.se