19 - 26 OKTOBER 2024

Ashtanga & Yinyogaretreat på Vackra Mallorca!

Följ med oss till magiska Mallorca för en vecka i Yogans härliga och transformerande värld!

Den 19 oktober 2024 åker vi tillbaka till vår underbara yogaoas, Tramuntana Flow, på Mallorca. Endast 15 minuter från Palma stad i en pittoresk liten by, Sa Cabaneta, checkar vi in i vårt hem för denna vecka. Ett helt unikt ställe där vi kommer känna oss som hemma. Ett ställe fullt av charm och historia men med moderna faciliteter. En bedårande trädgård i etage med en oförglömlig utsikt över Mallorcas grönskande omgivningar och de vackra Tramuntanabergen. 

En vecka där vi tar en paus från vardagens bestyr för att fördjupa oss inom yogans transformerande värld. En vecka fylld av Yin & Yang där vi tillsammans kommer utforska den lugnande och helande Yinyogan samt den transformerande & stärkande Ashtangayogan. Förutom vår praktik på mattan möts vi även i workshops och föreläsningar med yogafilosofin som ledstjärna samt dagliga meditationsstunder. Allt för att få en förståelse för hur vi kan använda yogans kraftfulla verktyg både på och utanför mattan. 

Tid kommer även ges för att njuta av att bara vara. Kanske en stund i solen vid vackra saltvattenpooeln eller en stund i skuggan i pergolan med den underbara utsikten. Eller kanske lockar de lokala keramikbutikerna i vår lilla by eller en skön vandring i den natursköna dalen.  Palma Stad och Mallorcas vackra stränder ligger bara 15-20 minuter bort med taxi.

Liksom tidigare år och om intresse finns kommer vi även att ordna en dagsvandring i vackra Sollér med vår härliga guide Kristine. 

Under veckan kommer vi bli bortskämda med härlig, vegetarisk mat.

På morgonen serveras en smoothie för de som vill ha innan vi möts på mattan. Efter praktiken serveras en härlig brunch. Vi avslutar sedan dagen på terassen med en utsökt middag. Det finns affärer och cafér i byn för er som vill köpa hem lite godsaker eller ta en eftermiddagsfika. 

Helt enkelt en vecka för dig! En vecka som gör underverk för kropp, sinne & själ!

Alla kan delta under denna vecka oavsett om du aldrig yogat innan eller är en erfaren yogis. Vi anpassar yogapraktiken just efter dina förutsättningar!

Ett retreat, två koncept

Nytt för detta år och retreat är att vi erbjuder två olika koncept under detta retreat. Grund eller fördjupning.

Läs mer om dessa nedan och välj vilken upplevelse som du vill ge dig själv.

Ange Grund eller Fördjupning som anteckning när du bokar din plats via BOKA-knappen längs ner på sidan.

Grund

Vårt populära grundkoncept där vi går igenom yogans grunder och ger dig en inblick i yogans fantastiska värld, allt för att du ska kunna ta med dig yogans verktyg hem, in i vardagen.

Vi går igenom yogapraktiken, våra ställningar, från grunden och möter dig som vanligt där du och din kropp är. Du får en inblick i meditationens och yogafilosofins grunder genom teori och föreläsningar blandat med praktik, gemensamma samtal och egenstudier.

Passar både dig som aldrig varit på något av våra retreats såväl som dig som är en återkommande retreatdeltagare och som återigen vill uppleva yogans fantastiska värld tillsammans med oss!

Fördjupning

Ett koncept där vi fördjupar oss inom yogans värld och dess verktyg. Vi fokuserar på att fördjupa din yogapraktik på mattan Mysore style, oavsett var du är i din praktik. Här låter vi även meditationen och tystnaden ta större plats, där vi utforskar djupare meditationer och nya metoder. Vi ger mer plats för självstudier och fördjupar oss inom yogafilosofin.

Ett koncept för dig som varit på våra retreat tidigare eller som regelbundet yogar hos oss i Kalmar eller Göteborg.

 

Lite mer information

Din investering:

EARLY BIRD PRIS: 1000kr rabatt om du bokar innan den 21 Juli!

Dubbelrum (4 st): 15 000 kr

Dubbelrum med eget badrum (2 st): 16 000 kr

Dubbelrum Suite, med eget badrum och balkong (1st): 17 000 kr

Enkelrum: 19 500 kr

I priserna ovan ingår boende, mat (brunch + middag) samt yoga & workshops.

OBS! Flyg, transfer & utflykter ingår ej i priset och bokas av dig separat.

Bokning: 

Bokning sker via Mindbody eller via e-mail info@travelwithasilverlining.com.

En anmälningsavgift om 4000 kr betalas vid bokningstillfället. Resterande belopp betalas senast 8 veckor innan själva retreatet.

Bokningen är bindande med en ångerrätt om 14 dagar från bokningstillfället (enligt distansavtalslagen). Efter 14 dagar, då ångerfristen löpt ut, betalas inte anmälningsavgiften om 4 000 kr eller resterande belopp tillbaka. Vid Force Majeure dvs om resan blir inställd pga restriktioner får man hela summan tillbaka förutom anmälningsavgiften. Genom att boka och betala anmälningsavgiften godkänner du ovan villkor. 

KOM SOM DU ÄR!

Lämna som lite mera Du!