28 OKTOBER - 4 NOVEMBER 2023

Ashtanga & Yinyogaretreat på Vackra Mallorca!

FULLBOKAT – NYTT DATUM KOMMER INOM KORT APRIL 2024!

Följ med mig till magiska Mallorca för en vecka i Yogans härliga och transformerande värld!

Den 28 oktober 2023 åker vi tillbaka till vår underbara yogaoas, Tramuntana Flow, på Mallorca. Endast 15 minuter från Palma stad i en pittoresk liten by, Sa Cabaneta, checkar vi in i vårt hem för denna vecka. Ett helt unikt ställe där vi kommer känna oss som hemma. Ett ställe fullt av charm och historia men med moderna faciliteter. En bedårande trädgård i etage med en oförglömlig utsikt över Mallorcas grönskande omgivningar och de vackra Tramuntanabergen. 

En vecka där vi tar en paus från vardagens bestyr för att fördjupa oss inom yogans transformerande värld. En vecka fylld av Yin & Yang där vi tillsammans kommer utforska den lugnande och helande Yinyogan samt den transformerande & stärkande Ashtangayogan. Förutom vår praktik på mattan möts vi även i workshops och föreläsningar med yogafilosofin som ledstjärna samt dagliga meditationsstunder. Allt för att få en förståelse för hur vi kan använda yogans kraftfulla verktyg både på och utanför mattan. 

Men det kommer även finnas tid att bara njuta av att bara vara. Kanske en stund i solen vid vackra saltvattenpooeln eller en stund i skuggan i pergolan med den underbara utsikten. Eller kanske lockar de lokala keramikbutikerna i vår lilla by eller en skön vandring i den natursköna dalen.  Palma Stad och Mallorcas vackra stränder ligger bara 15-20 minuter bort med taxi. Liksom förra året kommer vi även att ordna en dagsvandring i vackra Sollér med vår härliga guide Kristine. 

Under veckan kommer vi bli bortskämda av vår passionerade och härliga kock, Abida.

Abidas mat är en fröjd såväl för våra ögon som för våra smaklökar! På morgonen serveras en smoothie för de som vill ha innan vi möts på mattan. Efter praktiken serveras en härlig brunch. Vi avslutar dagen på terassen med en utsökt middag.

Helt enkelt en vecka för dig! En vecka som gör underverk för kropp, sinne & själ!

Alla kan delta under denna vecka oavsett om du aldrig yogat innan eller är en erfaren yogis. Vi anpassar yogapraktiken just efter dina förutsättningar!

Lite mer information

Din investering:

Dubbelrum (4 st): 14 500 kr

Dubbelrum med eget badrum (3 st): 15 500- 16 000 kr

Enkelrum: 18 000 – 19 500 kr

I priserna ovan ingår boende, mat (brunch + middag) samt yoga & workshops).

OBS! Flyg, transfer & utflykter ingår ej i priset och bokas av dig separat.

Bokning: 

Bokning sker via Mindbody eller via e-mail info@travelwithasilverlining.com.

En anmälningsavgift om 4000 kr betalas vid bokningstillfället. Resterande belopp betalas senast 8 veckor innan själva retreatet.

Bokningen är bindande med en ångerrätt om 14 dagar från bokningstillfället (enligt distansavtalslagen). Efter 14 dagar, då ångerfristen löpt ut, betalas inte anmälningsavgiften om 4 000 kr eller resterande belopp tillbaka. Vid Force Majeure dvs om resan blir inställd pga restriktioner får man hela summan tillbaka förutom anmälningsavgiften. Genom att boka och betala anmälningsavgiften godkänner du ovan villkor. 

KOM SOM DU ÄR!

Lämna som lite mera Du!