DATUM
1-3 December
TID
Se Nedan
LÄRARE
YWSL Team Göteborg
INVESTERING
Se Nedan
PLATS
Thorburnsgatan 5 Göteborg
EN HELG FÖR KROPP, SINNE & SJÄL!

Mysig Yogahelg & Meditationshelg - 1-3 December

Välkommen till en härlig och välgörande yoga och meditationshelg med massa härliga klasser och events, allt för att du ska få uppleva yogans välgörande och transformerande verktyg!

Omfamna decembermörkret, advent och julen på yogiskt vis och kliv in i yogans fantastiska värld tillsammans med oss. Utöver alla klasser är detta ett utmärkt tillfälle att ta del av den härliga gemenskap som alltid skapas när vi möts så här. I vår lilla yogabubbla precis som vi är!

En helg med det bästa av två världar! Den stärkande & transformerande Ahstangayogan & den lugnande & helande Yinyogan. En helg för dig. En helg av lugn. En helg med tid. Tid för dig. Tid på yogamattan. En helg för att boosta din energi inför julen och nyåret!

Denna helg får vi besök av Linda E som tillsammans med mig (Linda V) driver shalan i Kalmar. Vi har nu jobbat ihop i tre år och delar samma passion. Att inspirera fler att våga följa sin väg och bjuda in yogan i livet. Att hålla i yogahelger som denna är något vi älskar och det blir alltid en så härlig energi när vi möter er på mattan tillsammans.

Inom yogans värld är 1+1=3. När vi ger oss själva tid och utrymme att landa på mattan flera dagar i rad så får vi uppleva yogan. Uppleva hur vi tillsammans lyfter energin samtidigt som vi stillar och lugnar vårt sinne. Så varför inte ge dig själv en helg där du får checka ut från alla måsten vardagslivet bjuder på för att istället checka in med dig själv och det ditt hjärta längtar efter allra mest. Tid för dig själv, med dig själv. En härlig helg där du får uppleva en glimt av det vi brukar skapa på våra yoga retreats. 

Så varmt välkommen till en härlig helg tillsammans med oss!

Linda, Linda, Karin & Sara

SCHEMA

Fredag 1/12

17.00-18.30 Yinyoga De Luxe med Kakaoceremoni – Linda V och Linda E

Lördag 2/12

09.00-11.00 Energigivande Morgonashtanga & Brunch – Linda V och Linda E 

16.00-17.15 Meditationsstund & Cirkel: Ett avslut på 2023 – Linda V 

Söndag 3/12

09.00-10.30 Energigivande Morgonashtanga med Testund – Linda V & Linda E 

11.00-12.30  Mysig Söndagsyinyoga – Sara & Karin

Du kan välja att vara med på en eller flera klasser under helgen.

Vid bokning av 3 eller fler klasser får du 10% rabatt på totalpriset. Skicka då ett mejl till karin@yogawithasilverlining.com så hjälper hon dig med bokning och betalning!

DIN INVESTERING

Yinyoga De Luxe med kakaoceremoni: 350 kr 

Ashtangayoga & Brunch: 350 kr 

Resterande klasser: 250 kr 

3 klasser eller fler – 10% rabatt på totalpriset (Mejla karin@yogawithasilverlining.com för att meddela vilka klasser du vill delta på så får du hjälp med bokning och betalning)