EN UNIK MÖJLIGHET, EN TRANSFORMERANDE RESA

Lärlingsprogrammet i Ashtangayoga!

Vill du bli yogalärare & samtidigt utveckla dig själv både på och utanför mattan? Då är lärlingsprogrammet i Ashtangayoga en fantastisk möjlighet för dig!

Lärlingsprogrammet är ett helt unikt program, ett unikt sätt att utbilda sig till yogalärare på. En fantastisk möjlighet att få en djupare förståelse för men också en möjlighet att få uppleva och ta till dig Ashtangayogans härliga & transformerande värld.   

Ett program som bygger helt på dina förutsättningar istället för antal timmar. Där du utbildar dig i den takt som passar dig och din situation. Där du får stöttning under hela din utbildningstid och får vara del av en härlig community med regelbundna aktiviteter & möten – på plats & online. 

Inom Ashtangayogan är relationen mellan lärare och elev mycket viktig och lärlingsprogrammet bygger på denna princip. Även om vi börjar undervisa yoga är vi alla elever livet ut och att ha sin lärare vid sin sida på denna resa är ett fantastiskt stöd.

Programmet består av 3 steg men du väljer själv hur många steg du vill gå, när du vill börja & hur långt tid varje steg tar. 

I steg 1 ingår utveckling av din egna yogapraktik, en teori- och en filosofidel. Men den viktigaste delen handlar om att lära sig att lära ut Ashtangayoga. Det är genom att hålla klasser som vi blir Ashtangalärare. Det kommer finnas möjlighet att hålla klasser hos oss eller så kommer vi till dig. 

Du kan gå detta program oavsett var du bor då det går utmärkt att delta  både personligen och online, dock krävs det att du har tid att komma och besöka oss regelbundet. Vi kommer även att besöka dig där du är. 

Vi som kommer att vara vid din sida under utbildningstiden är Linda V/Linda E och Ann Svärdfelt. Ann är auktoriserad Ashtangalärare och har arbetat heltid med yoga i 20 år. De senaste 10 åren med att utbilda yogalärare inom Ashtangayoga. Vi har själva gått lärlingsprogrammet och arbetar nu heltid med yogan. Vill du veta mer om oss läs HÄR (Linda V) och HÄR(Linda E).

Låter detta intressant & vill veta mer? Hör då av dig till Linda V på info@yogawithasilverlining.com så skickar vi mer information till dig och tar ett samtal där vi går igenom lite mer detaljer kring upplägg mm. 

Vi ser så fram emot att börja denna resa tillsammans med dig!

Linda, Linda & Ann

NÅGRA ORD FRÅN

Våra Lärlingar