ULRIKA FRÅN SJÄLENS STUND ERBJUDER EN AVSLAPPNANDE

Änglamassage & Chakrabalansering i Kalmar

Änglamassage

Änglamassage är en mjuk avslappnande massage i kombination med änglahealing.

Det är en mycket djupgående massage som balanserar och frigör din energi. Den löser upp spänningar, känslomässiga blockeringar och smärta i kroppen. Det är en taktil massage där eteriska oljor används som är valda efter det du behöver just nu.

 

Denna behandling stimulerar även kroppens egen självläkande förmåga och är mycket stärkande för själen. Den är särskilt bra om du behöver komma ner i varv och återhämta dina krafter men också om du har utmattningssymptom och stressrelaterade besvär.

 

Änglamassagen är en unik metod som för dig kan förmedla stöd, ljus och hopp som kan vara till stor hjälp när vi går igenom svåra eller påfrestande stunder. Efter behandlingen får du med dig en liten flaska hem med resterande av oljorna jag använt under massagen.

Änglamassage med Chakrabalansering

Detta är en taktil massage på ryggen där Ulrika balanserar dina chakran som finns placerade längs din ryggrad. Ulrika jobbar med eteriska/ekologiska oljor.

 

Chakrabalansering är en behandling som innebär en avläsning, rensning och balansering av dina sju stora chakra. Alla obalanser, oavsett om de är fysiska, emotionella eller psykiska, visar sig i vårt energisystem genom att på något sätt störa flödet av energin vilket påverkar vårt välmående.

Du kommer att få ligga på mage på en varm & skön IR-madrass så du kan koppla av i kropp och sinne, då denna madrass hjälper kroppen att stressa ner samt bygger upp nya celler i din kropp.

Jag arbetar med ett chakra i taget och börjar alltid med rotchakrat för att sedan jobba mig hela vägen upp till kronchakrat. Jag läser av, rensar och fyller på varje chakra med energi innan jag avslutar med att rensa auran och skicka healing till hela kroppen.

Änglahealing med Chakrabalansering

Änglahealing balanserar dina chakran, reducerar stress, grundar dig och rensar/tar bort blockeringar som håller dig tillbaka från att leva i samklang med ditt hjärta och din själ. Healingen lindrar eller reducerar olika smärtor i kroppen samt skänker lugn och ro till hela ditt system.

 

Änglar, Ärkeänglar och skyddsänglar är väsen helt bestående av ljus. De består av ren energi som vibrerar på en mycket hög frekvens. Vid änglahealing verkar jag som en kanal för de änglar som bistår vid din healingsession. Olika änglar ger healing beroende på vad just du behöver.

 

Om du har mycket obalanser i dina chakran kan flera healingsessioner behövas och det är viktigt att även arbeta med grundorsakerna till att obalanserna har uppstått.

Bokning & Priser

PRISER

Änglamassage helkropp, 75min – 1 100 kr

Änglamassage med Chakrabalansering, 60min – 1 200 kr

Änglahealing med Chakrabalansering, 60min – 950 kr

 

KALMAR, YOGA WITH A SILVER LININGS LOKALER

Boka din massage/healing HÄR!

Ingång sker från Fabriksgatan 22, 39234 Kalmar

Ulrika öppnar åt dig när du är på plats.

 

Varmt välkommen!

Ulrika från Själens Stund