REHABILITERA DIG MED

Yogans Kraftfulla Verktyg

Har du skador, värk, problem med rygg, knä och leder? Lider du av stress och oro? Känner du dig allmänt svag eller i obalans?
 
Kom då och testa på yogans & Ayurvedans rehabiliterande verktyg och effekter hos oss. Ashtangayogan & Yinyogan har en så läkande och helande effekt på kropp och sinne. Vi får här de bästa verktygen till självläkning, för att återfå balansen i kropp, sinnet och ja, i livet.
 
I den stärkande och energigivande Ashtangayogan hjälper vi kroppen att sätta igång den inre reningsprocessen och att balansera upp sig samtidigt som vi landar i vårt andetag och lugnar vårt sinne. I Yinyogan sker en läkning och återhämtning på djupet i stillhet.
 
Låter det intressant? Boka då in en tid med mig där vi sitter ner och går igenom din livssituation och vad du vill ha hjälp med. Vi sätter sedan ihop en yogapraktik, helt skräddarsydd för dig och dina behov som du kan göra både hemma och hos oss i shalan.
 
Vid tittar vi även på andra verktyg som kan hjälpa dig och din rehabilitering såsom meditation, andningsövningar och förändringar av din livssituation med yogafilosofin som ledstjärna.
 
Min lärare, Ann Svärdfelt erbjuder även en Ayurvedisk hälsorådgivning om så önskas. Hon gör då en pulsmätning för att se vilka obalanser du har och baserat på detta får du även råd för balansera upp dig själv med hjälp av kost, örter och andra förändringar i livet.
 
Jag har själv upplevt både Yogans & Ayurvedans rehabiliterande effekter de senaste åren och Ann har jobbat med yogan i 30 år och har en stor erfarenhet och kunskap om rehabilitering.
 
Vill du boka ett första möte? Kontakta då mig på info@travelwithasilverlining.com.
 
Din investering för första mötet: 449 kr