NORRA ÖLAND & MALLORCA

Yoga Retreats med det Lilla Extra!

Lämna vardagens brus bakom dig och känn hur det Öländska lugnet eller Mallorcas underbara energi infinner sig när du landar hos oss.

Dagar för dig själv där du kan släppa alla måsten, all prestation och alla beslut för att istället landa i kroppen & andetaget. Sakta ned istället för att springa på. Få tid för reflektion, att lyssna inåt och att komma i kontakt på ett djupare plan. Fördjupa eller påbörja din yoga- & meditationspraktik. Med hjälp av yogafilosofin få en ökad förståelse för dig själv och omvärlden och ta del av den härliga gemenskap som alltid skapas när vi möts så här. I vår lilla yogabubbla precis som vi är!

Vi har endast ett begränsat antal platser per retreat (ca 10-12 st) för en så mysig & personlig helhetsupplevelse som möjligt. Inga förkunskaper inom yoga krävs utan våra retreats passar både dig som aldrig yogat innan såväl som dig som är en erfaren yogis. Vi yogar i små grupper så att du ska få det stöd och den hjälp som just du behöver på mattan.

Så låt yogans värld inspirera, öppna nya dörrar, ge nya insikter samtidigt som de vackra omgivningarna och den unika Öländska energin skapar utrymme för lugn, återhämtning och ny energi. 

Läs mer om våra kommande retreats längst ned på sidan! Under 2024 erbjuder vi yogaretreats på Norra Öland & Mallorca.

KOM SOM DU ÄR

Lämna som Lite Mer Du

Vårt Öländska Paradis!

Vi bor i vår lilla bohodröm vid en av Ölands finaste stränder – Sandbybadet vid Löttorp. En liten oas där vi hoppas att ni ska känna er som hemma!

Vi har två små men mysiga enkelrum samt 3 stugor med 2-4 bäddar. Det finns gott om utrymme både utomhus, med två stora altaner, samt inomhus med ett vardagsrum med eldstad och matrum med en oförglömlig utsikt samt extra toalett och kök. Det bjuds på härlig vegetarisk mat med lokala råvaror. Vi njuter av havets brus, tystnaden, egen tid men även härliga samtal & möten!

Magin på Mallorca!

La Serraine

En helt underbar liten oas på landsbygden bland berg och vinodlingar. En plats skapad ur kärlek, med en vision av att vara ett med naturen och med en sann boutique- och designkänsla.

Här låter vi oss omfamnas av naturens lugn och harmoni, långt ifrån vardagens bestyr och to dos. En känsla av att bo i naturen med den extra lilla lyx som denna plats erbjuder. Rymliga dubbelrum med egen toalett, yoga med en magisk utsikt, stunder i solen vid den vackert belägna poolen. 

 

Tramuntana Flow

Endast 15 minuter från Palma stad i en pittoresk liten by, Sa Cabaneta, checkar vi in i vårt hem för denna vecka. Ett helt unikt ställe där vi kommer känna oss som hemma. Ett ställe fullt av charm och historia men med moderna faciliteter. En bedårande trädgård i etage med en oförglömlig utsikt över Mallorcas grönskande omgivningar och de vackra Tramuntanabergen. 

Här kan du njuta av dopp i den vackra saltvattenpooeln eller en stund i skuggan i pergolan med den underbara utsikten. Eller kanske lockar de lokala keramikbutikerna i vår lilla by eller en skön vandring i den natursköna dalen.  Palma Stad och Mallorcas vackra stränder ligger bara 15-20 minuter bort med taxi.

YIN & YANG: DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR!

Yogan - Underbara Stunder på Mattan!

Under alla våra retreat erbjuder vi det bästa av två världar: Yin & Yang!

Den stärkande & energigivande Ashtangayogan och den lugna & helande Yinyogan. Två yogaformer som passar alla och som lätt kan anpassas just efter dina erfarenheter och dina förutsättningar. Utöver själva yogapraktiken kommer du även få en inblick i yogans övriga delar genom föreläsningar och workshops. Vi njuter av den härliga gemenskapen, fina samtal och möten, som skapas när vi möts i yogans värld. Precis som vi är. Utan några roller och fasader!

Vi yogar & mediterar i någon av våra två underbara yogashalor på den Öländska landsbygden. Vår mysiga lilla yogashala vid Sandby Pensionat med utsikt över de Öländska fälten med en fin öppen spis eller vårt stora yogaloft. En sann Ölandslada där vi njuter av enkelheten, rymden och naturens ljud & musik. 

En dag hos Oss!

Vakna i lugn och ro till solens strålar och fåglarnas kvitter, kanske tar du ett morgondopp innan du bjuds på en uppfriskande smoothie. Vi landar på våra mattor för ett energigivande och stärkande Ashtangayogapass. Därefter njuter av en härlig brunch tillsammans förhoppningsvis ute i solen följt av egentid. Några timmar på stranden, vid poolen eller varför inte en härlig promenad i den unika Öländska naturen eller längs de vindlande bergen på Mallorca.

På eftermiddagen möts vi för föreläsning och workshop med yogafilosofin som ledstjärna följt av ett lugnande och helande Yinyogapass med meditation. Dagen avslutas med en god vegetarisk middag tillsammans och kanske avslutar ni dagen med en promenad i solnedgången eller en stund i soffan. 

Vi ses vi på Norra Öland & Mallorca!

Linda med Team

KOM SOM DU ÄR - LÄMNA SOM LITE MERA DU!

Kommande Yoga Retreats!

Läs mer om våra Yoga Retreats på Norra Öland, Sicilien & Mallorca nedan! 

2024

yoga retreat mallorca yoga with a silver lining
20 - 27 APRIL, LA SERRANIA, MALLORCA

Möt våren tillsammans med oss på Mallorca.

Denna gång på en ny magisk plats – natursköna och vackra La Serrania på norra Mallorca.

Vårt populära VårRetreat på Solen & Vindarnas Ö!

I samarbete med Själens Stund.

13 - 16 JUNI, ÖLAND

Vårt mest populära retreat!

Låt kroppe, sinne och själ landa i Yogans fantastiska värld, i balans med både Yin & Yang!

31 AUG - 1 SEP, ÖLAND

Den bästa starten inför hösten!

Ett perfekt tillfälle att grunda dig och fylla på med energi efter sommaren men också att ge dig själv lite egentid.

19 - 26 OKTOBER, MALLORCA

Favorit i repris! En vecka på vår magiska Yogaoas på vackra Mallorca!

2025

23 - 25 MAJ, NORRA ÖLAND

Vårt populära vårretreat på Norra Öland!

Njut av en helg för bara Dig. En helg där både Yin & Yang får ta plats för att du ska kunna hitta tillbaka till balansen.

11 - 15 JUNI, NORRA ÖLAND

Vårt mest populära retreat!

Låt kroppe, sinne och själ landa i Yogans fantastiska värld, i balans med både Yin & Yang!

ATT ÅKA PÅ YOGA RETREAT ÄR DEN BÄSTA PRESENTEN

Du Kan Ge Dig Själv!

Några ord från våra Deltagare

 • Jag hade ett fantastiskt retreat på Öland! Vilket fin plats på jorden som Linda skapat.

  Det gav verkligen tid för vila, reflektion och nya möten med övriga deltagare. Naturen är magisk och boendet vilsamt och vackert. Yogan anpassades väl till våra olika nivåer. Det var en väldigt avslappnad atmosfär och den tysta morgonen uppskattades verkligen. Så fint att få landa in tillsammans i ett sammanhang men också var för sig. Rekommenderas varmt!

  Ina
 • Resan till Mallorca blev inte bara en resa till ett annat land utan en resa till en helt ny upptäckt inom mig själv.

  Yogan, naturen, samtalen och de mjuka energierna på denna fina plats blev tillsammans en kombination som öppnade något fint inom mig. En känsla av att bli nykläckt, nyfödd. Det blev en transformerande resa för hela mig. 

  Rekommenderar alla gånger att åka hit för fina djupa upplevelser både runt dig och inom dig.

  Emelie
 • Det här yogaretreatet var precis vad jag behövde! Efter en lång vinter och vår var jag rätt trött och sliten. Att då få komma till ett retreat som är så välkomnande och varmt som detta på Öland, var magiskt. Älskar blandningen av den mer dynamiska ashtangayogan och den mysiga vilsamma yinyogan, att praktiken anpassas efter var man befinner sig och att lärarna verkligen får en att känna sig sedd. Det fanns tid för samtal och njutning av den vackra naturen, så jag lämnade verkligen som en ny person med mer energi och ett leende på läpparna.  

  Jenny