NORRA ÖLAND

Yoga Retreats med det Lilla Extra!

Lämna vardagens brus bakom dig och känn hur det Öländska lugnet infinner sig när du landar hos oss. En underbar liten oas på Norra Öland med en av Ölands finaste stränder som granne. Några dagar för dig själv där du kan släppa alla måsten, all prestation och alla beslut för att istället landa i kroppen & andetaget.Sakta ned istället för att springa på. Få tid för reflektion, att lyssna inåt och att komma i kontakt på ett djupare plan. Fördjupa eller påbörja din yoga- & meditationspraktik. Med hjälp av yogafilosofin få en ökad förståelse för dig själv och omvärlden och ta del av den härliga gemenskap som alltid skapas när vi möts så här. I vår lilla yogabubbla precis som vi är!

Vi har endast ett begränsat antal platser per retreat (ca 10-12 st) för en så mysig & personlig helhetsupplevelse som möjligt. Inga förkunskaper inom yoga krävs utan våra retreats passar både dig som aldrig yogat innan såväl som dig som är en erfaren yogis. Vi yogar i små grupper så att du ska få det stöd och den hjälp som just du behöver på mattan.

Så låt yogans värld inspirera, öppna nya dörrar, ge nya insikter samtidigt som de vackra omgivningarna och den unika Öländska energin skapar utrymme för lugn, återhämtning och ny energi. 

Läs mer om våra kommande retreats längst ned på sidan! Under 2023 erbjuder vi även yogaretreats på Mallorca & Sicilien.

KOM SOM DU ÄR

Lämna som Lite Mer Du

Vårt Öländska Paradis!

Vi bor i vår lilla bohodröm vid en av Ölands finaste stränder – Sandbybadet vid Löttorp. En liten oas där vi hoppas att ni ska känna er som hemma!

Vi har två små men mysiga enkelrum samt 3 stugor med 2-4 bäddar. Det finns gott om utrymme både utomhus, med två stora altaner, samt inomhus med ett vardagsrum med eldstad och matrum med en oförglömlig utsikt samt extra toalett och kök. Det bjuds på härlig vegetarisk mat med lokala råvaror. Vi njuter av havets brus, tystnaden, egen tid men även härliga samtal & möten!

YIN & YANG: DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR!

Yogan - Underbara Stunder på Mattan!

Under alla våra retreat erbjuder vi det bästa av två världar: Yin & Yang!

Den stärkande & energigivande Ashtangayogan och den lugna & helande Yinyogan. Två yogaformer som passar alla och som lätt kan anpassas just efter dina erfarenheter och dina förutsättningar. Utöver själva yogapraktiken kommer du även få en inblick i yogans övriga delar genom föreläsningar och workshops. Vi njuter av den härliga gemenskapen, fina samtal och möten, som skapas när vi möts i yogans värld. Precis som vi är. Utan några roller och fasader!

Vi yogar & mediterar i någon av våra två underbara yogashalor på den Öländska landsbygden. Vår mysiga lilla yogashala vid Sandby Pensionat med utsikt över de Öländska fälten med en fin öppen spis eller vårt stora yogaloft. En sann Ölandslada där vi njuter av enkelheten, rymden och naturens ljud & musik. 

VAKNA & SOMNA TILL HAVETS BRUS!

En Dag hos Oss!

Vakna till vågornas brus, kanske för ett morgondopp, följt av en en härlig frukost & en stund på stranden. Efter frukost tar vi oss till vår yogashala för denna helg, antingen till fots eller på cykel. Vi landar på våra mattor för ett energigivande och stärkande Ashtangayogapass. Vi njuter av en härlig lunch tillsammans förhoppningsvis ute i solen följt av egentid. Några timmar på stranden eller varför inte en härlig långpromenad i den unika Öländska naturen.

På eftermiddagen möts vi för föreläsning och workshop med yogafilosofin som ledstjärna följt av ett lugnande och helande Yinyogapass med meditation. Dagen avslutas med en god vegetarisk middag tillsammans och kanske avslutar ni dagen med en promenad i solnedgången till havets brus eller en stund i soffan framför brasan. 

Vi ses vi på Solen & Vindarnas Ö!

Linda & Fredrik

KOM SOM DU ÄR - LÄMNA SOM LITE MERA DU!

Kommande Yoga Retreats!

Läs mer om våra Yoga Retreats 2023 på Norra Öland, Sicilien & Mallorca nedan! 

En välgörande helg för kropp, sinne & själ i yogans tecken!

8-11 JUNI ÖLAND

Checka ut med vardagens bestyr för att checka in med dig själv & oss för en magisk långhelg i yogans värld!

30 JUNI - 2 JULI ÖLAND

En helg där vi låter intuitionen vägleda oss. En helg fylld av yoga, kreativitet & lekfullhet!

26-27 AUGUSTI ÖLAND

Ge dig själv den bästa starten inför hösten med en helg där vi fördjupar oss i Ashtangayogans fantastiska värld!

Följ med mig och min lärare Ann Svärdfelt på en härlig yogavecka tillsammans!

28 OKTOBER - 4 NOVEMBER

Favorit i repris! En vecka på vår magiska Yogaoas på vackra Mallorca!

ATT ÅKA PÅ YOGA RETREAT ÄR DEN BÄSTA PRESENTEN

Du Kan Ge Dig Själv!