11-15 JUNI 2025 - ETT RETREAT FÖR KROPP, SINNE & SJÄL!

Yoga Retreat på Vackra Öland - Yin & Yang!

Ett av våra mest populära yoga retreats!

Ett lite längre retreat med det bästa av två världar! Den stärkande & transformerande Ahstangayogan & den lugnande & helande Yinyogan. Den perfekta starten inför sommaren och stundande semestrar.

Du får fördjupa dig inom yogans fantastiska & transformerande värld och uppleva vad som händer när vi släpper vardagens bestyr och istället fullt ut hänger åt oss själva under några dagar. Allt på en magisk plats med havet som vår granne! Läs mer om vår lilla Öländska oas och våra dagar HÄR.

En vecka för dig. En vecka av lugn. En vecka med tid. Tid för dig. Tid på yogamattan. Tid för att njuta av vackra Öland. Helt enkelt en vecka som kommer göra underverk för kropp, sinne & själ!

Härliga morgnar i tystnad, förljt av Ashtangapraktik (Mysore & ledda klasser) i vår mysiga yogalada. Dagar för egentid på stranden eller i de rogivande omgivningarna följt av inspirerande föreläsningar & workshops där vi fördjupar oss i Ashtangayogans övriga delar såsom meditation, pranayama (andningsövningar) och yogafilosofi. På eftermiddagarna landar vi i Yinyogans och meditationens lugnande & helande värld. Utöver ovan njuter vi av god & hälsosam, hemlagad mat och förhoppningsvis mycket skratt och härliga möten!

Vi har endast ett begränsat antal platser per retreat (ca 10-12 st) för en så mysig & personlig helhetsupplevelse som möjligt. Inga förkunskaper inom yoga krävs utan våra retreats passar både dig som aldrig yogat innan såväl som dig som är en erfaren yogis och vill fördjupa din praktik under några dagar. Vi yogar i små grupper så att du ska få det stöd och den hjälp som just du behöver på mattan.

 

TVÅ KONCEPT

Vi erbjuder två olika koncept under detta retreat; Grund eller fördjupning.

Läs mer om dessa nedan och välj vilken upplevelse som du vill ge dig själv.

Ange Grund eller Fördjupning som anteckning när du bokar din plats via BOKA-knappen lägre ner på sidan.

Grund

Vårt populära grundkoncept där vi går igenom yogans grunder och ger dig en inblick i yogans fantastiska värld, allt för att du ska kunna ta med dig yogans verktyg hem, in i vardagen.

Vi går igenom yogapraktiken, våra ställningar, från grunden och möter dig som vanligt där du och din kropp är. Du får en inblick i meditationens och yogafilosofins grunder genom teori och föreläsningar blandat med praktik, gemensamma samtal och egenstudier.

Passar både dig som aldrig varit på något av våra retreats såväl som dig som är en återkommande retreatdeltagare och som återigen vill uppleva yogans fantastiska värld tillsammans med oss!

Fördjupning

Ett koncept där vi fördjupar oss inom yogans värld och dess verktyg. Vi fokuserar på att fördjupa din yogapraktik på mattan Mysore style, oavsett var du är i din praktik. Här låter vi även meditationen och tystnaden ta större plats, där vi utforskar djupare meditationer och nya metoder. Vi ger mer plats för självstudier och fördjupar oss inom yogafilosofin.

Ett koncept för dig som varit på våra retreat tidigare eller som regelbundet yogar hos oss i Kalmar eller Göteborg.

 

 

Så låt yogans värld inspirera, öppna nya dörrar, ge nya insikter samtidigt som de vackra omgivningarna och den unika Öländska energin skapar utrymme för lugn, återhämtning och ny energi. 

Vi som håller i detta retreat är Linda V & Linda E. Läs mer om oss och vår syn på yogan HÄR.

Lite mer information

När: Onsdag 11/6 (incheckning från 15.00) – Söndag 15/6 (lunch)

Din investering  7 200 kr varav 1 500 betalas vid anmälan. Resterande del betalas 5 veckor innan helgen. I priset ingår logi, mat, yoga & workshops. Transfer till och från Öland ingår ej i priset.

Bokning sker via Mindbody eller via e-mail info@travelwithasilverlining.com.

En anmälningsavgift om 1 500 kr betalas vid bokningstillfället. Resterande belopp betalas senast 5 veckor innan själva retreatet.

Bokningen är bindande med en ångerrätt om 14 dagar från bokningstillfället (enligt distansavtalslagen). Efter 14 dagar, då ångerfristen löpt ut, betalas inte anmälningsavgiften om 1 500 kr tillbaka. Vid Force Majeure dvs om resan blir inställd pga restriktioner får man hela summan tillbaka förutom anmälningsavgiften. Genom att boka och betala anmälningsavgiften godkänner du ovan villkor. 

Bor du i närheten, går det bra att vara med på detta retreat men bo hemma. Hör i så fall av dig till oss för upplägg och din investering för detta.

VARMT VÄLKOMNA TILL EN VECKA I YOGANS TECKEN!

Linda & Linda