YOGA HOS OSS – DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR!

Yin & Yang = Balans

Stillhet och aktivitet. Mörker och ljus. Kyla och värme. Dualiteter. Vi behöver båda för att hitta den där efterlängtade balansen i livet. 

Det är just därför vi erbjuder det bästa av två världar i termer av yogaformer. I den lugna och helande Yinyogan landar vi i stillhet, låter kropp och sinne lugna ned sig, aktivera det parasympatiska nervsystemet för vila och återhämtning. 

I den stärkande och energigivande Ashtangayogan landar vi i härliga flöden i samklang med vårt andetag. Vi väcker vår inre eld, värmen, hjälper kroppen att balansera upp sig samtidigt som vi bygger upp styrka, ökar vår flexibilitet och lugnar vårt sinne. 

Ja helt enkelt yin och yang. Balans.

YOGANS ÅTTAFALDIGA VÄG

Välkommen Till Yogans Värld!

Vårt fokus och expertis ligger på den traditionella transformerande Ashtangayogan och den helande Yinyogan. Den perfekta kombinationen av just yin och yang. Två yogaformer som hjälper oss att hitta den där efterlängtade balansen i livet.

Men yogan erbjuder så mycket mer än praktiken på mattan. Hos oss hittar du även kurser inom yogans övriga delar, från den åttafaldiga vägen till yogafilosofi och meditation. Var din resa börjar är helt upp till dig! 

Läs mer om Ashtangayoga, Yinyoga, meditation och yogafilosofi nedan samt om de härliga upplevelser vi erbjuder inom sound- och vibrationshealing. 

ENERGIGIVANDE & GRUNDANDE
STILLHET, LUGN & ÅTERHÄMTNING
LÄR KÄNNA DIG SJÄLV & UTVECKLAS SOM MÄNNISKA
LJUDENS & VIBRATIONERNAS VÄRLD