LÄR DIG LYSSNA PÅ DIN EGEN KROPP MER KÄRLEKSULLT

Yinyoga för Seniorer i Kalmar

Varmt välkommen till vår Yinyoga för Seniorer!
 

Under dessa klasser tar vi extra hänsyn till just dig och dina förutsättningar! Vi anpassar positionerna efter kroppen och inte tvärtom, vilket gör att varje ställning blir unik efter varje deltagares möjlighet.
Vig som stel – du är hjärtligt välkommen!

 

Lär dig lyssna till din egen kropp mer kärleksfullt.
Ofta sätter vi upp mentala gränser för oss själva, för vad vi och vår kropp klarar av. Genom yogan kan du lära dig att hitta en sannare version av dig själv och din kropp!

Du lär dig att lyssna på kroppens signaler och på så vis utveckla en mer kärleksfull respekt för den.

Vi använder oss av bolster (kuddar), block och filtar för att stödja upp kroppen i våra positioner, så att vi kan slappna av i ställningarna.

När du har hittat in i ställningen och kroppen så bjuder Lotten dig även till att låta sinnet slå sig till ro, genom att hon spelar på sina klangskålarn som ger ifrån sig mjuka ljud och vibrationer.
Dessa vibrationer hjälper kroppen att återfå sin balans på cellnivå, allt medan du bara slappnar av i kroppen och njuter av tonerna!

 

Vi yogar tillsammans i en mindre grupp, på max 8 deltagare. Allt för att vi gemensamt ska kunna bygga upp en trygghet i gruppen och till vår egen kropp och sinne!

Datum och tider:
Måndagar 10.00 – 11.00