TA HAND OM DIG SJÄLV & DITT BARN UNDER GRAVIDITETEN

Gravidyoga i Kalmar & Göteborg

Yoga under graviditeten hjälper dig att landa i ditt andetag och stärker både kropp och sinne.
Det ger dig tillfälle att landa i din graviditet och ökar välbefinnandet för både dig och ditt barn!
 
Under ett gravidyogapass guidas du genom lugna, mjuka rörelser med fokus på andningen. Vi avslutar med en skön avslappning som verkligen låter dig lära känna din kropp och komma i kontakt med dig själv genom meditationen.
 
Forskning visar att yoga är ett fantastiskt verktyg när det kommer till att förbereda sig själv och kroppen inför förlossningen. Yogan ger oss även fördelar så som bättre sömn och ökad närvaro och kan även mildra illamående.
 
Under våra gravidyogaklasser så får du med dig övningar (enkla, korta pass som du kan landa i hemma) och kunskap som du har nytta av även utanför yogamattan. Du får även lära dig kortare meditationer som du kan använda dig av för att checka in med dig själv, hur du och din bebis mår och vad ni behöver för stunden.
 
Vår gravidyoga i Kalmar hålls av Sara Sillerström som är legitimerad sjuksköterska och barnmorska samt utbildad gravidyogalärare. Sara är även FUR-instruktör (en kurs i att föda utan rädsla). 
Sara är även utbildad Yinyogalärare och går idag lärlingsprogrammet i Ashtanga, Steg 1.
Vår gravidyoga i Göteborg hålls av Karin Quist som är utbildad Yinyogalärare, Gravidyogalärare och går idag lärlingsprogrammet i Ashtanga, Steg 2.
Karin är profession dansare i grunden (Iwanson International School of Contemporary Dance, 3 år yrkesutbildning) och har tidigare arbetat som danslärare för både barn och vuxna.