FÖRBÄTTRA VÄLMÅENDET OCH HÄLSAN PÅ DITT FÖRETAG

Företagsyoga

Funderar ditt företag på att erbjuda ett event eller längre upplägg för bättre hälsa och välmående bland kollegorna?
 
Vi håller regelbundet yoga hos företag och skräddarsyr våra upplägg utefter dina önskemål. Engångsevent eller ett upplägg med flera återkommande yogastunder. Kom till vår lilla mysiga shala där vi kan ta emot grupper om upp till 11 stycken eller låt oss komma till er där ni är. 
 
Yogan erbjuder fantastiska verktyg för vår hälsa. För att släppa stress, hitta en inre styrka och balans med ökad koncentrationsförmåga och fokus som resultat.
 
Alla kan yoga och vi anpassar våra pass efter gruppens behov och erfarenhet. 
 
Vi erbjuder den lugna Yinyogan där vi sitter eller ligger i ställningarna i 3-5 minuter. En yogaform med fokus på vila och återhämtning och som med fördel kan göras på lunchen för att få en paus från jobbdagen. 
 
Är ni ute efter en lite mer fysiskt utmanande yogaform är den stärkande och energigivande Ashtangayogan ett fantastiskt alternativ. Här landar vi i kroppen, i andetaget och bygger upp vår kropp inifrån samtidig som vi lugnar vårt sinne. Vi erbjuder även mindfulness och meditationsklasser. 
 
Linda Voltaire som driver Yoga with a Silver Lining har 20 års erfarenhet från näringslivet i Stockholm & Moskva, innan hon gjorde en stor förändring i sitt liv och utbildade sig till yogalärare. Hon har tidigare arbetat som affärsjurist, strategikonsult samt innehaft flera ledande positioner inom affärsutveckling, strategi och marknadsföring.
 
Linda har en lång erfarenhet från ledarskap och en stor passion för att arbeta med personlig utveckling och ledarskap. Linda föreläser, ordnar workshops och delar gärna med sig av sina egna erfarenheter inom detta område!
 
Låter detta intressant? Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar ditt företag!