TRADITIONELL YOGA

Litet, Mysigt & Personligt

EN YOGASHALA MED DET LILLA EXTRA!

Varmt Välkommen till Oss!

Varmt välkommen till Yoga with a Silver Lining – en boutiqueyoga shala i Kalmar och Göteborg med tydligt fokus på den traditionella Ashtangayogan samt den helande Yinyogan.

En liten yogaoas där vi hoppas att du ska känna dig som hemma – i våra mysiga lokaler och i vårt härliga yogacommunity. En plats där vi möts precis som vi är. En plats för dig som aldrig testat på yoga tidigare såväl som för dig som är en van yogis.

Hos oss får du möjlighet att utforska den traditionella yogan genom den transformerande Ashtangametoden.  Ashtangayogan drivs och utvecklas från Mysore i Indien av R. Sharath Jois och denna väletablerade metod bygger på ett individuellt lärande från lärare till elev.  Hos oss är du i fokus! Vi har små klasser för en personlig känsla och för att du ska kunna få den hjälp som just du behöver! 

Förutom ett brett utbud av Ashtanga & Yinyogaklasser erbjuder vi även kurser inom meditation & yogafilosofi, spirituella cirklar och våra härliga Yoga Retreats på Öland & utomlands. Allt för att du ska få uppleva yogans fantastiska effekter på det sätt som passar dig!

Att få sprida Ashtanga- och Yinyogans verktyg till fler är det bästa vi vet. Alla kan yoga oavsett ålder, tidigare skador eller erfarenheter. Vi hjälper dig att hitta rätt!

Varmt Välkommen till oss!

VÅRA TVÅ SHALOR - VÅRA TVÅ HEM

Jord & Rymd

Vi har två små mysiga shalor och hem både i Kalmar och Göteborg som är skapade med mycket kärlek!

I Kalmar ligger Shala Jord i en källarlokal på Fabriksgatan 20 B och Shala Rymd rätt över gatan på Smålandsgatan 16 B. 

I Göteborg hittar då båda dessa fina salar på Thorburnsgatan 5 i Johanneberg. 

Våra två shalor har fått namn från två av de fem elementen som både yogan och ayurvedan bygger på. De fem elementen är rymd, luft, eld, vatten och jord. De är universums byggstenar och både vi och naturen runt omkring oss är uppbyggda av just dessa element. 

Shala Jord hämtar inspiration av just jordelementet. Jord är vår grund och representerar det stabila, det trygga. Här möts du av lugn och harmoni med varma jordnära färger. 

Shala Rymd speglar den andra delen av skalan, Rymdelementet. En shala med högt i tak, stora fönster och mycket ljust men samtidigt en varm och harmonisk energi. 

Förutom våra shalor i Kalmar och Göteborg har vi två magiska yogalador på norra Öland som också har blivit som våra hem och det är där vi håller våra härliga Yoga Retreats

Vi hoppas att ni ska trivas våra mysiga yogahem!

 

ATT YOGA HOS OSS

En Resa för Kropp, Sinne & Själ!

Oavsett vad din ingång till yogan är eller varför du vill landa på mattan så kommer du efter ett tag uppleva att yogan har så mycket att erbjuda. Fysiskt, mentalt och spirituellt. Var din resa börjar är helt upp till dig.

 

Kanske i yogapraktiken på mattan för att stärka och balansera upp kropp och sinne. Kanske i meditationen för att lugna ditt sinne, för att lyssna inåt. Kanske i yogafilosofin för att börja förstå dig själv och omvärlden lite bättre. För oss är detta det helt unika med Ashtanga & Yinyogan. Helhetsupplevelsen. Utvecklingsmöjligheterna. Ja, resan – helt på dina villkor.

 

Utöver våra klasser erbjuder vi därför ett brett utbud av grundkurser, workshops och fördjupningskursers så att du ska kunna utvecklas tillsammans med oss oavsett var du befinner dig på din yogaresa!

 

Varmt välkommen in i Yogans värld. Var du vill börja, var ditt fokus ligger är helt upp till dig!

LINDA VOLTAIRE - GRUNDARE AV YWSL

Att Våga Följa sitt Hjärta!

Mitt namn är Linda Voltaire och det är jag som har grundat och driver Yoga with a Silver Lining tillsammans med vårt fantastiska team.

 

För mig har yogan blivit en livsstil. En del i vardagen. Min träning för kropp och sinne men också ett sätt att lära känna och möta mig själv på alla plan. Ett sätt att närma mig och se på livet. Med hjälp av yogans verktyg blir livet så mycket lättare att hantera och härligare att leva! Ett liv fyllt av mer balans, meningsfullhet, glädje och frihet. 

 

Att få sprida yogans verktyg till fler är verkligen något jag brinner för. Att inspirera dig att våga följa ditt hjärta, att hitta din väg i livet men också att ta tillbaka ansvaret & makten över din hälsa, ditt välmående.  

 

Har mitt liv alltid sett ut så här? Långt ifrån. När jag hittade Ashtangayogan så började en av de mest transformerande resor jag varit med om. Läs mer om Min Yogaresa Här!

 

Alla kan yoga!  Det enda som krävs är en nyfikenhet, en vilja att ta hand om sig själv. Så är du redo, så ses vi på mattan eller på någon av våra kurser framöver!