RETREATS MED DET LILLA EXTRA

Yoga Retreats på vackra Mallorca!

Lämna vardagens brus bakom dig och kliv in i den underbara yogabubblan för en vecka!

En vecka där vi tar en paus från vardagens bestyr för att fördjupa oss inom yogans transformerande värld. En vecka fylld av Yin & Yang där vi tillsammans kommer utforska den lugnande och helande Yinyogan samt den transformerande & stärkande Ashtangayogan. Förutom vår praktik på mattan möts vi även i workshops och föreläsningar med yogafilosofin som ledstjärna samt dagliga meditationsstunder. Allt för att få en förståelse för hur vi kan använda yogans kraftfulla verktyg både på och utanför mattan. 

Vi har endast ett begränsat antal platser per retreat (ca 10-12 st) för en så mysig & personlig helhetsupplevelse som möjligt. Inga förkunskaper inom yoga krävs utan våra retreats passar både dig som aldrig yogat innan såväl som dig som är en erfaren yogis. Vi yogar i små grupper så att du ska få det stöd och den hjälp som just du behöver på mattan.

Så låt yogans värld inspirera, öppna nya dörrar, ge nya insikter samtidigt som de vackra omgivningarna och den unika energin på Mallorca får skapa utrymme för lugn, återhämtning och ny energi. 

KOM SOM DU ÄR - LÄMNA SOM LITE MERA DU!

Kommande Yoga Retreats!

2024

yoga retreat mallorca yoga with a silver lining
20 - 27 APRIL, LA SERRANIA MALLORCA

Möt våren tillsammans med oss på Mallorca.

Denna gång på en ny magisk plats – natursköna och vackra La Serrania på norra Mallorca.

19 - 26 OKTOBER, MALLORCA

Favorit i repris! En vecka på vår magiska Yogaoas på vackra Mallorca!

KOM SOM DU ÄR

Lämna som Lite Mer Du

La Serraine, Mallorca

En helt underbar liten oas på landsbygden bland berg och vinodlingar. En plats skapad ur kärlek, med en vision av att vara ett med naturen och med en sann boutique- och designkänsla.

Här låter vi oss omfamnas av naturens lugn och harmoni, långt ifrån vardagens bestyr och to dos. En känsla av att bo i naturen med den extra lilla lyx som denna plats erbjuder. Rymliga dubbelrum med egen toalett, yoga med en magisk utsikt, stunder i solen vid den vackert belägna poolen. 

Vill du lämna denna vackra oas för att utforska Mallorca så ligger den mysiga och pittoreska byn Pollenca endast 10 minuter bort och stranden ca 20 minuter bort med bil. 

Tramuntana Flow, Mallorca

Endast 15 minuter från Palma stad i en pittoresk liten by, Sa Cabaneta, checkar vi in i vårt hem för denna vecka. Ett helt unikt ställe där vi kommer känna oss som hemma. Ett ställe fullt av charm och historia men med moderna faciliteter. En bedårande trädgård i etage med en oförglömlig utsikt över Mallorcas grönskande omgivningar och de vackra Tramuntanabergen. 

Här kan du njuta av dopp i den vackra saltvattenpooeln eller en stund i skuggan i pergolan med den underbara utsikten. Eller kanske lockar de lokala keramikbutikerna i vår lilla by eller en skön vandring i den natursköna dalen.  Palma Stad och Mallorcas vackra stränder ligger bara 15-20 minuter bort med taxi.

Varje år om intresse finns ordnar vi en även en dagsvandring i vackre Sollér med vår härliga guide Kristine.

YIN & YANG: DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR!

Yogan - Underbara Stunder på Mattan!

Under alla våra retreat erbjuder vi det bästa av två världar: Yin & Yang!

Den stärkande & energigivande Ashtangayogan och den lugna & helande Yinyogan. Två yogaformer som passar alla och som lätt kan anpassas just efter dina erfarenheter och dina förutsättningar. Utöver själva yogapraktiken kommer du även få en inblick i yogans övriga delar genom föreläsningar och workshops. Vi njuter av den härliga gemenskapen, fina samtal och möten, som skapas när vi möts i yogans värld. Precis som vi är. Utan några roller och fasader!

Vi yogar & mediterar i någon av våra två underbara yogashalor på den Öländska landsbygden. Vår mysiga lilla yogashala vid Sandby Pensionat med utsikt över de Öländska fälten med en fin öppen spis eller vårt stora yogaloft. En sann Ölandslada där vi njuter av enkelheten, rymden och naturens ljud & musik. 

En Dag på Mallorca!

Vakna till en magisk soluppgång och fåglarnas kvitter, kanske tar du ett morgondopp och en kopp kaffe innan vi landar på våra yogamattor för ett energigivande och stärkande Ashtangayogapass.

Efter morgonpraktiken avnjuter vi en underbar vegetarisk Brunch tillsammans förhoppningsvis ute i solen följt av egentid. Några timmar vid poolen eller varför inte en härlig promenad i den vackra omgivningen.

På eftermiddagen möts vi för föreläsning och workshop med yogafilosofin som ledstjärna följt av ett lugnande och helande Yinyogapass med Meditation.

Vi avslutar sedan dagen med en god vegetarisk middag tillsammans och du avrundar sedan kvällen på det sätt du vill, kanske med en bra bok på uteplatsen, kanske i ett härligt samtal med nyfunna vänner eller med en skön promenad.

ATT ÅKA PÅ YOGA RETREAT ÄR DEN BÄSTA PRESENTEN

Du Kan Ge Dig Själv!

Några ord från våra Deltagare

  • Resan till Mallorca blev inte bara en resa till ett annat land utan en resa till en helt ny upptäckt inom mig själv.

    Yogan, naturen, samtalen och de mjuka energierna på denna fina plats blev tillsammans en kombination som öppnade något fint inom mig. En känsla av att bli nykläckt, nyfödd. Det blev en transformerande resa för hela mig.

    Rekommenderar alla gånger att åka hit för fina djupa upplevelser både runt dig och inom dig.

    Emelie