Utbildning
ASHTANGALÄRARE (Lärlingsprogrammet för Ann Svärdfelt, 3 Steg, 2 år, klar 2022)
YINYOGALÄRARE - Grundutbildning, Ann Svärdfelt
YINYOGALÄRARE - Modul 1, Magdalena McWeald
MIN YOGARESA

Från Moskva till Kalmar

Jag som driver Yoga with a Silver Lining är Linda Voltaire. Efter 15 intensiva år inom näringslivet i Stockholm & Moskva kände jag att det var dags för en större förändring i livet. Energin började ta slut och tröttheten ta över.

Så… efter mina år i Moskva gick flytten hem till Kalmar för vad jag trodde skulle bli en kortare paus men en förändring som blev starten på något mycket mer. En inre resa, en transformation för både kropp, sinne & själ. Jag hade då yogat under flera år, ibland regelbundet, ibland inte alls men när jag mötte Ashtangayogan blev jag fast.

Med hjälp av Ashtangayogans metod och min fantastiska lärare Ann Svärdfelt fick jag snabbt en egen yogapraktik som jag kunde göra så ofta jag ville och kunde till slut landa i mitt andetag. Min kropp började läka sig själv och sinnet blev lugnare och lugnare för varje gång jag ställde mig på mattan. Med en balanserad kropp blev mina meditationsstunder så mycket mer utvecklande och yogafilosofin öppnade verkligen en ny värld för mig. Fick mig att reflektera, att ifrågasätta så många sanningar som jag bar inom mig. Att allt i slutändan handlar om oss själva!

Yogans verktyg har under de senaste åren blivit mina starkaste självledarskaps- och självutvecklingsverktyg. Så mycket effektivare än någon av de kurser i ledarskap och sjävutveckling som jag tidigare gått inom universitetets och näringslivets värld. Ashtangayogan erbjuder en helhetsupplevelse som jag aldrig tidigare upplevt. En upplevelse för kropp, sinne & själ. Med yogan i mitt liv har jag fått så mycket mer balans, glädje, energi & lugn i mitt liv. En frihet som jag alltid drömt om!

Jag har nog alltid gått min egen väg här i livet. Följt och lyssnat på mitt hjärta men med yogan har allt blivit så mycket tydligare. Så mycket mer självklart, lättare och härligare!

Var du vill börja din resa, vad du är mest intresserad av just nu bestämmer du. Kanske är det ett lugnare sinne, mindre stress? En starkare och mer flexibel kropp? Eller kanske är det att hitta tillbaka till dig själv? 

Jag arbetar nu heltid med att sprida Ashtanga & Yinyogans fantastiska verktyg, att inspirera fler att våga följa sitt hjärta, att hitta sin väg i livet. Jag ser fram emot att möta just dig på mattan eller på några av våra kurser framöver!

Namaste!

Linda

DIN UPPGIFT ÄR INTE ATT FÅ ANDRA ATT FÖRSTÅ DIG...

Din Uppgift är att Förstå Dig Själv!