23-25 MAJ 2025

Yoga & MeditationsRetreat!

En välgörande helg för kropp, sinne & själ i yogans tecken där vi tar hand om oss själva lite extra!

En helg med det bästa av två världar! Den stärkande & transformerande Ahstangayogan & den lugnande & helande Yinyogan. En helg där vi lämnar vardagens måsten och istället fullt ut ger oss hän åt oss själva och allt som yogan och den spirituella världen erbjuder. 

Utöver vår yogapraktik kommer helgen bjuda på föreläsningar och workshops med yogafilosofin som ledstjärna. Vi möts i fina samtal, diskuterar livet, njuter av gemenskapen som skapas när vi möts precis som vi är.

Vi njuter av hälsosam, hemlagad vegetarisk mat och låter oss helt och fullt ut landa in i det underbara Öländska lugnet.

Alla kan vara med på detta retreat. Inga förkunskaper inom yoga krävs utan våra retreats passar både dig som aldrig yogat innan såväl som dig som är en erfaren yogis. Vi yogar i små grupper så att du ska få det stöd och den hjälp som just du behöver på mattan!

För mer bilder och information om våra retreats och vår Öländska lilla pärla, klicka HÄR.

 

TVÅ KONCEPT

Vi erbjuder två olika koncept under detta retreat; Grund eller fördjupning.

Läs mer om dessa nedan och välj vilken upplevelse som du vill ge dig själv.

Ange Grund eller Fördjupning som anteckning när du bokar din plats via BOKA-knappen längre ner på sidan.

Grund

Vårt populära grundkoncept där vi går igenom yogans grunder och ger dig en inblick i yogans fantastiska värld, allt för att du ska kunna ta med dig yogans verktyg hem, in i vardagen.

Vi går igenom yogapraktiken, våra ställningar, från grunden och möter dig som vanligt där du och din kropp är. Du får en inblick i meditationens och yogafilosofins grunder genom teori och föreläsningar blandat med praktik, gemensamma samtal och egenstudier.

Passar både dig som aldrig varit på något av våra retreats såväl som dig som är en återkommande retreatdeltagare och som återigen vill uppleva yogans fantastiska värld tillsammans med oss!

Fördjupning

Ett koncept där vi fördjupar oss inom yogans värld och dess verktyg. Vi fokuserar på att fördjupa din yogapraktik på mattan Mysore style, oavsett var du är i din praktik. Här låter vi även meditationen och tystnaden ta större plats, där vi utforskar djupare meditationer och nya metoder. Vi ger mer plats för självstudier och fördjupar oss inom yogafilosofin.

Ett koncept för dig som varit på våra retreat tidigare eller som regelbundet yogar hos oss i Kalmar eller Göteborg.

Lite mer information

När: Fredag 23/5 (incheckning 15.00) – 25/5 (eftermiddag) 2025

Din investering 5 800 kr varav 1 500 betalas vid anmälan. Resterande del betalas 5 veckor innan helgen. I priset ingår logi, mat, yoga & workshops. Transfer till och från Öland ingår ej i priset.

Bokning sker via Mindbody eller via e-mail info@yogawithasilverlining.com.

En anmälningsavgift om 1 500 kr betalas vid bokningstillfället. Resterande belopp betalas senast 5 veckor innan själva retreatet.

Bokningen är bindande med en ångerrätt om 14 dagar från bokningstillfället (enligt distansavtalslagen). Efter 14 dagar, då ångerfristen löpt ut, betalas inte anmälningsavgiften om 1 500 kr tillbaka. Vid Force Majeure dvs om resan blir inställd pga restriktioner får man hela summan tillbaka förutom anmälningsavgiften. Genom att boka och betala anmälningsavgiften godkänner du ovan villkor. 

Bor du i närheten, går det bra att vara med på detta retreat men bo hemma. Hör i så fall av dig till oss för upplägg och din investering för detta.

VARMT VÄLKOMNA TILL EN VÄLGÖRANDE HELG FÖR KROPP, SINNE & SJÄL TILLSAMMANS MED OSS!

Linda & Linda

Vilka är vi som håller i detta Retreat?

Detta retreats hålls av oss (Linda & Linda) som tillsammans driver Yoga With a Silver Lining.

Du kan läsa mer om oss här.