Utbildning
YINYOGALÄRARE - Grundutbildning, Ann Svärdfelt
Holistisk Coach - Lillsved
Kontakt
E-mail: anna@yogawithasilverlining.com, Tele nr: 070-144 19 44
MIN YOGARESA

Yogan har gett mig en familj till – Yogafamiljen!

Yoga är ett sätt att leva för mig, och yogafamiljen är min andra familj.

För just det att omge mig med likasinnade, personer som är lika intresserade av att må bra på djupet – i sin själ – har kommit att bli enormt läkande för mig.

Livet har bjudit på en hel del utmaningar, både svek och sjukdom. Jag har länge uttryckt mörkret och då ofta fått väldigt fin respons. Men det var först när Ann Svärdfelt sa till mig att just det kan göra att jag blir ett offer i mitt eget liv och egot matas av ”tycka-synd-om-effekten”. Först reagerade jag och tänkte att jag väl inte alls är ett offer. Men när det sjönk in och jag tog några steg tillbaka och gick in i mig själv så landade budskapet i mig.

Idag känner jag en större ödmjukhet och kärlek till mig själv. Yogan har även lärt mig att jag kan vara i ljus även om människor som står mig nära har det svårt. Tidigare har jag tagit på mig andras smärta och mått dåligt jag med. Yogan har lärt mig att jag kan vara en god medkänslig vän och samtidigt känna glädje i mitt eget liv.

 

Yoga har funnits i mitt liv av och till men det är först när jag kom till YWSL som jag tog Yogan till mitt hjärta. Där välkomnas alla precis som de är och autencitet är ett ledord.

Jag har blivit guidad genom min enorma smärta i ryggen och av vad jag klarar där och då. Till att sedan fått utmana mig och övervinna rädslor jag burit som fastnat i min kropp.

Yogan läker mig, inifrån och ut – och att få sprida det är mitt uppdrag. Den lyckan jag känner är något jag vill sprida till andra. Jag älskar att se andra växa och det var när jag påbörjade min utbildning till Holistisk Coach som jag började släppa taget om föreställningarna av mig själv. När jag sedan kom till YWSL har just det uppmuntrats och välkomnats med en öppen famn.