sittande meditation yoga with a silver lining, yoga kalmar, yoga göteborg
DATUM
Lördagen den 27 Januari
TID
15.00
LÄRARE
Linda V
PLATS
Sök och Finn, Korsgatan 15 Göteborg
BOKNING
Se nedan
BJUD IN 2024

Årsmeditation i samarbete med Sök & Finn

Varmt välkomna till en årsmeditation och cirkel i samarbete med den spirituella butiken Sök & Finn!

Sök & Finns butiker är mötesplatser där du kan finna både inspiration och kunskap. De erbjuder produkter, och litteratur inom livsstil, hälsa och kost. De handplockar produkterna från olika platser och kulturer över hela världen, alltid med ditt välbefinnande i fokus.

Sök & Finn har ett stort och unikt utbud av produkter för harmoni och balans i livet. Sortimentet består av en noggrant utvald och handplockad blandning av spännande ting från hela världen. De har allt från tarotkort, smycken och kristaller, som ska stärka dig inifrån och ut.  

 

Under denna meditation kommer vi välkomna det nya året genom att tona in i dess härliga nya energi. Med hjärtat som vägvisare ger vi plats för det vi vill ha mer av detta år och sätter intentioner och manifesterar det vi längtar efter. Två så kraftfulla verktyg på vår inre resa om vi använder dem på rätt sätt. OM vi vågar lyssna på själens viskningar istället för på egots och intellektets kraftfulla röst.

Vi kommer gå igenom grunderna bakom intentioner och manifestationer. Jag kommer dela med mig av min resa, mina lärdomar och misstag. Vi kommer landa in i en kraftfull kanaliserad meditation, dela upplevelser och tankar. Du kommer få ta del av några av de verktyg jag använder för att sätta mina intentioner så att du kan manifestera ditt drömliv. 

 

Begränsat antal platser! Kontakta karin@yogawithasilverlining.com eller anmäl dig i Sök & Finns butik på Korsgatan 15 i Göteborg för att boka din plats. 

Meditationen kostar 150 kr och betalning sker via swish.