yoga kalmar yoga with a silver lining
DATUM
Start 28 augusti, 8 ggr
TID
Onsdagar kl 19.15-20.30
LÄRARE
Linda
INVESTERING
Early bird 1400 kr innan 30/6 därefter 1600 kr
PLATS
Shala Jord
BÖRJA DIN YOGARESA I HÖST

Ashtanga & Mysore för Nybörjare, 8 ggr

Ashtangayoga och Mysore för Nybörjare! 

Varmt välkommen till denna nybörjarkurs där du både får en introduktion till Ashtangayogans fantastiska värld och lära dig det traditionella sättet att praktisera Ashtangayoga på – Mysore style!

Vi kommer under denna kurs gå igenom grunderna i Ashtangayoga och alla deltagarna kommer att bli individuellt guidade så att du får utveckla din praktik utifrån var du är.

Ashtangayogan är en fantastisk yogaform där vi på ett systematiskt sätt bygger upp vår kropp, ökar vår smidighet samtidigt som vi stillar vårt sinne. Helt enkelt träning för kropp, sinne & själ! Det bästa är att denna yogaform passar alla då den lätt kan anpassas till just dina förutsättningar.

Med ashtangayogan kan vi förebygga skador, lindra smärta, högt blodtryck, sömnproblem samt uppnå en mer medveten närvaro. Bara för att nämna några av dess fördelar!

Efter denna kurs kommer du kunna gå på våra Mysoreklasser men även få med dig en yogapraktik som du kan göra var du vill.

Mysore är det absolut härligaste sättet att yoga på. En metod där vi verkligen får uppleva yogans underbara effekter på kropp, sinne och själ!

 

Datum och tid: 

28 augusti – 16 oktober 

Onsdagar  kl 19.15-20.30 

Investering: 

EARLY BIRD: 1400 kr innan den 30/6 

därefter 1600 kr