8-11 JUNI - EN HELG FÖR KROPP, SINNE & SJÄL!

Yoga Retreat på Vackra Öland - Yin & Yang!

2 PLATSER KVAR!

Ett av våra mest populära yoga retreats!

En långhelg med det bästa av två världar! Den stärkande & transformerande Ahstangayogan & den lugnande & helande Yinyogan.

 En långhelg där du får fördjupa dig inom yogans fantastiska & transformerande värld och uppleva vad som händer när vi släpper vardagens bestyr och istället fullt ut hänger åt oss själva under några dagar. Allt på en magisk plats med havet som vår granne! Läs mer om vår lilla Öländska oas och våra dagar HÄR.

En helg för dig. En helg av lugn. En helg med tid. Tid för dig. Tid på yogamattan. Tid för att njuta av vackra Öland. Helt enkelt en helg som  kommer göra underverk för kropp, sinne & själ!

Härliga morgnar med  Ashtangapraktik (Mysore & ledda klasser), dagar för egentid på stranden eller i de rogivande omgivningarna följt av inspirerande föreläsningar & workshops där vi fördjupar oss i Ashtangayogans övriga delar såsom meditation, pranayama (andningsövningar) och yogafilosofi. På eftermiddagarna landar vi i Yinyogans och meditationens lugnande & helande värld. Utöver ovan njuter vi av god & hälsosam mat och förhoppningsvis mycket skratt och härliga möten.

Vi har endast ett begränsat antal platser per retreat (ca 10-12 st) för en så mysig & personlig helhetsupplevelse som möjligt. Inga förkunskaper inom yoga krävs utan våra retreats passar både dig som aldrig yogat innan såväl som dig som är en erfaren yogis och vill fördjupa din praktik under några dagar. Vi yogar i små grupper så att du ska få det stöd och den hjälp som just du behöver på mattan.

 

Under dessa dagar kan du även skämma bort dig själv lite extra med en härlig Lymfmassage med Linda E eller låta klangens mjuka toner läka på djupet i en skön klangmassage med Lotten. Lotten kommer även att hålla ett Gongbad där vi får ta del av gongens helande vibrationer på cellnivå. 

Så låt yogans värld inspirera, öppna nya dörrar, ge nya insikter samtidigt som de vackra omgivningarna och den unika Öländska energin skapar utrymme för lugn, återhämtning och ny energi. 

Vi som håller i detta retreat är Linda V, Linda E & Lotten. Läs mer om oss och vår syn på yogan HÄR.

Lite mer information

När: Torsdag 8/6 (eftermiddag runt kl 16 ) – Söndag 11/6 (lunch)

Din investering 6 900 kr varav 1 500 betalas vid anmälan. Resterande del betalas 5 veckor innan helgen. I priset ingår logi, mat, yoga & workshops. Transfer till och från Öland ingår ej i priset.

Bokning sker via Mindbody eller via e-mail info@travelwithasilverlining.com.

En anmälningsavgift om 1 500 kr betalas vid bokningstillfället. Resterande belopp betalas senast 5 veckor innan själva retreatet.

Bokningen är bindande med en ångerrätt om 14 dagar från bokningstillfället (enligt distansavtalslagen). Efter 14 dagar, då ångerfristen löpt ut, betalas inte anmälningsavgiften om 1 500 kr tillbaka. Vid Force Majeure dvs om resan blir inställd pga restriktioner får man hela summan tillbaka förutom anmälningsavgiften. Genom att boka och betala anmälningsavgiften godkänner du ovan villkor. 

Bor du i närheten, går det bra att vara med på detta retreat men bo hemma. Hör i så fall av dig till oss för upplägg och din investering för detta.

VARMT VÄLKOMNA TILL EN LÅNGHELG I YOGANS TECKEN!

Linda, Linda & Lotten