16-19 JUNI

Ashtanga & Yinyogaretreat med Ann Svärdfelt & Linda!

En helg med det bästa av två världar! Den stärkande & transformerande Ahstangayogan & den lugnande & helande Yinyogan. En helg som kommer göra underverk för kropp, sinne & själ! En helg där du får fördjupa dig framförallt inom Ashtangayogans fantastiska värld. Härliga morgnar med morgonmeditation & Ashtangapraktik (Mysore & ledda klasser), dagar för egentid på stranden eller i de rogivande omgivningarna följt av inspirerande föreläsningar & workshops där vi fördjupar oss i Ashtangayogans övriga delar såsom meditation, pranayama (andningsövningar) och yogafilosofi. På eftermiddagarna landar vi i Yinyogans och meditationens lugnande & helande värld. Utöver ovan njuter vi av god & hälsosam mat och förhoppningsvis mycket skratt och härliga möten.

Vi som håller i detta retreat är Ann Svärdfelt & Linda Voltaire.

Ann är en av våra mest erfarna och välutbildade yogalärare i Sverige. Ann är en av få Ashtangayogalärare som är auktoriserad av Sharath Guruji i Mysore i Indien. Ann är även auktoriserad Ayurvedisk hälsorådgivare. Ann har undervisat yoga & utbildat lärare inom både Ashtanga & Yin i ca 20 år.

Linda är Ashtanga & Yinyogalärare som driver Yoga with a Silver Lining i Kalmar. Jag har upplevt de underverk yogan kan göra för vår hälsa och välmående och ser så mycket fram emot att ge dig en inblick i denna värld & dela mina erfarenheter med dig under denna helg.

Lite mer information

När: Torsdag 16/6 (eftermiddag ) – Söndag 19/6 (lunch)

Din investering 6 500 kr varav 1 500 betalas vid anmälan. Resterande del betalas 4 veckor innan helgen. I priset ingår logi, mat, yoga & workshops. Transfer till och från Öland ingår ej i priset.

Bokning: Boka din plats på Mindbody eller via e-mail på info@travelwithasilverlining.com. Avbokning kan ske fram till 4 veckor innan helgens början.

Bor du i närheten, går det bra att vara med på detta retreat men bo hemma. Hör i så fall av dig till oss för upplägg och din investering för detta.

Bor du i närheten, går det bra att vara med på detta retreat men bo hemma. Hör i så fall av dig till oss för upplägg och din investering för detta.

VARMT VÄLKOMNA TILL EN LÅNGHELG I ASHTANGAYOGANS TECKEN!

Linda & Ann