DATUM
Fredag 10:e Maj
TID
18.00-19.00
LÄRARE
Ann Svärdfelt
INVESTERING
300 kr
PLATS
Shala Jord
AYURVEDA FÖRELÄSNING

Ayurveda, Klimakteriet och PMS

Vi välkomnar vår lärare Ann Svärdfelt till Göteborg för en helg av Mysore, Ayurveda och workshops!

Under denna föreläsning kommer Ann att prata om Ayurveda, klimakteriet och PMS.

 

”När många lider av något normaliserar vi det. Men det som är normalt behöver inte vara naturligt.

Kvinnans cykler står egentligen i en så tydlig och vacker förbindelse med alla flöden energimässigt. Det är när hon inte är lyhörd och följsam som problemen uppstår.

Eftersom den feminina energin naturligt är föränderlig är det viktigt för kvinnan att lyssna in på alla signaler och inte köra över sig själv.

Den här föreläsningen är främst riktad till kvinnan i livets alla skeden som vill försöka må bra och inte hela tiden lida av olika saker som värk, sömnlöshet, trötthet, stelhet, dåligt humör, uppsvälld mage, finnar och acne, värmevallningar, opålitlighet gentemot sig själv och andra, hårdhet gentemot sig själv, dålig matsmältning och önskan om att bara passa in.

Att balansera de olika elementen i oss utifrån den grund vi har med oss från födseln är att lära känna sig själv. Ayurvedan erbjuder tillsammans med yogan fantastiska verktyg för detta. Det finns säkert andra metoder också. Men jag vet ingen bättre. Om vi ignorerar oss själv och vår naturlighet genom att tillföra icke naturlighet såsom p-piller och hormontillskott, då stjälper vi vår egen naturliga förmåga till att uppnå balans.

Jag vill hävda att det är möjligt att uppnå balans på naturlig väg”.

 

Lyssna gärna på denna föreläsning live eller online och boka gärna en Ayurvedisk hälsokonsultation! 

Varmt välkommen!

Datum & Tid: 10/5 kl 18.00-19.00

Plats: Thorburnsgatan 5, Göteborg

Din investering: 300 kr