FÖRELÄSNING
Ayurveda & Klimakteriet
FÖRELÄSARE
Ann Svärdfelt
INVESTERING
300 kr
PLATS
Online, länk Vimeo
FÖRELÄSNING MED ANN SVÄRDFELT

Ayurveda & Klimakteriet

Ann gav en så fin föreläsning när hon var i Göteborg om klimakteriet utifrån ett Ayurvediskt perspektiv.

Vad kroppen går igenom i denna förändringsfas och hur vi kan hjälpa kroppen till balans i detta nya tillstånd. Ayurvedans syn på orsaken till problem såsom värk, vallningar, sömnsvårigheter och humörssvängingar och hur vi utifrån Ayurvedans perspektiv kan hantera detta.

Ayurvedan, liksom yogan bygger på grundtanken att vi alla är unika. Det som fungerar för dig, fungerar inte alltid för någon annan. Nyckeln till hälsa och välmående ligger istället i att lära känna vår kropp och dess signaler. Förstå att vi liksom naturen är i en ständig förändring. Som kvinna har vi även vår egna cykel att ta hänsyn till. Men lär vi oss att lyssna på vår kropp och tyda dess signaler istället för att springa på, utgår från det som är naturligt istället för normalt har vi så mycket lättare att hitta balans, hälsa och välmående. Vår kropp bär på så mycket visdom och vill oss alltid väl. Problemet är att vi letar på fel ställe. Utanför oss själva, hos någon annan.

Ayurvedans visdom har hjälpt mig (Linda V) att, tillsammans med yogan, om och om igen läka och hitta tillbaka till balansen. Att se min kropp som min bästa vän och lära mig att tyda dess signaler och språk.

Vill du ta del av ovan föreläsning så maila Linda E (kalmar@yogawithasilverlining.com) eller Karin (gbg@yogawithasilverlining.com så skickar vi dig en länk som du kan använda obegränsat antal gånger.

Din investering: 300 kr

SWISH

Kalmar: 123 347 83 10

Göteborg: 123 296 07 89