DATUM
7 November
TID
19.00-20.15
LÄRARE
Linda V
INVESTERING
600 kr

En kurs i Chakrameditation & Balansering

Varmt välkommen till ännu en härlig meditationskurs, en kurs i självkännedom och självutveckling!
 
Denna gång en kurs där vi med hjälp av vårt chakrasystem på djupet kommer utforska vår kropp, oss själva. Du kommer under denna kurs med hjälp av djupare meditationer och balanseringsövningar lära känna och förstå dig själv lite bättre. Vad som håller dig tillbaka, vilka blockeringar och program du bär på men också komma ett steg närmare dina drömmar, din inre längtan, ditt sanna jag.
 
Kursen kommer hållas måndagar kl 19.00. Varje tillfälle kommer även spelas in om du skulle få förhinder eller om du vill göra meditationerna fler gånger. Varje tillfälle kommer förutom en längre meditation även innehålla en föreläsningsdel där ni får en inblick i chakrasystemets spännande värld.
 
Så vad är då vårt chakrasystem?
Utöver vår fysiska kropp så har vi människor en energikropp. Inom yogan handlar allt om just denna energi. Att släppa på blockeringar så att energin ska kunna flöda mer fritt så att vi ska kunna hitta balans i livet och komma i kontakt med oss själva på ett djupare plan. Alla våra intryck, allt vi skickar ut till omvärlden passerar genom vår energikropp och här hittar vi allt det som gör oss till dem vi är. Det vi inte direkt kan ta på eller se men det som vi upplever varje dag. Vår personlighet, våra känslor, vår energi.
 
Vår energikropp består av tusentals energikanaler, så kallade nadis, och energicenters, så kallade chakran. Varje chakra hör till en viss del av vår kropp, har hand om olika och här möts extra många energikanaler. Vi kommer under kursen titta in på vår 7 huvudsakliga chakran med fokus på våra 3 fysiska chakran – rot, sakral och solar plexus chakrat.
 
Att vända fokus inåt och börja utforska vårt chakrasystem är så spännande och transformerande resa. En resa där du kommer att lära känna dig själv på en helt ny nivå!
Jag ser så fram emot att spendera dessa 4 tillfällen tillsammans med er!
 
Linda V