DATUM
Start 22 Januari, 8 ggr (jan - maj)
TID
Söndagar kl 16.30 - 18.30
LÄRARE
Linda V
INVESTERING
1 600 kr
ASHTANGAYOGA - DEN ÅTTAFALDIGA VÄGEN!

Fördjupningskurs Ashtangayoga

Vill du fördjupa din Ashtangapraktik men även dina kunskaper inom övriga delar av Ashtangayogans åttafaldiga väg såsom yogafilosofi, pranayama & meditation?

Då är denna kurs perfekt för dig! Ashtangayogan erbjuder en rad verktyg både på och utanför vår yogamatta som vi kan använda i vardagen för att underlätta livet. För vår hälsa & välmående. För vår utveckling.  För att lära känna oss själva på ett djupare plan 💞. En kurs som du med fördel kan gå varje termin för att fördjupa din yogaresa.

Kursen omfattar 8 tillfällen under vårterminen 2023 (januari – maj, se datum och tider nedan). 

Vi kommer yoga ihop en gång i månaden följt av föreläsning och diskussion om ämnen som rör just vår yogapraktik. Vid det andra tillfället kommer vi ha en workshop där ni kommer få en inblick i yogafilosofins värld men även de övriga delarna av den åttafaldiga vägen såsom meditation & pranayama (andningsövningar). Allt för att du ska kunna ta med dig dessa verktyg hem, in i vardagen. Vi kommer även ha en Facebookgrupp där vi kommer dela inspiration, frågor och diskutera aktuella ämnen.

Alla kan delta i denna kurs oavsett tidigare erfarenhet eller om du har gått kursen tidigare. Det enda som krävs är en nyfikenhet och en önskan att fördjupa dig inom Ashtangayogans värld samt att du yogar regelbundet 1-2 gånger i veckan.

Denna kurs hålls varje termin och tanken är att man med fördel ska kunna delta varje termin för att utvecklas både på och utanför mattan. Jag anpassar som vanligt både praktik och innehåll i workshopen till er som deltar. 

Tid: Söndagar 16.30-18.30

Datum:

22 januari – Ashtangapraktik

5 februari – Workshop

26 februari – Ashtangapraktik

5 mars: Workshop

19 mars – Ashtangapraktik

2 april – Workshop

16 april – Ashtangapraktik

7 maj – Workshop