DATUM
Vårterminen 2024 & Vårterminen 2025
TID
Se Nedan
LÄRARE
Linda & Linda
INVESTERING
3500 kr
PLATS
Kalmar
EN TRANSFORMERANDE RESA FÖR KROPP, SINNE & SJÄL!

Fördjupningsprogram Ashtangayoga, Steg 2

Programmets innehåll, Steg 2

Under steg 2 fördjupar vi oss i Yoga Sutras andra kapitel – Sadhanapada, där vi kikar närme på Kriya Yoga och våra hinder som står i vägen för att vi ska uppleva tillståndet Yoga.

Vi fortsätter att lära oss mer om vårt Energi- och Chakrasystem och hur vi påverkas av de energier som finns runt omkring oss samt hur vår egen energibalans ser ut.

Historiemässigt så tar vi oss tillbaka till yogans början, vart kommer den ifrån och hur har den utvecklas till den Ashtangayogan vi idag hänger oss till.

Vi kommer blanda teori och praktik, egenstudier med cirklar och träffar där ni får ta del av både föreläsningar, fina diskussioner och samtal men där ni även får uppleva de olika delarna som vi berör i meditationer, andningsövningar mm. 

Varje steg omfattar 8 fysiska tillfällen där vi ses. Inför varje tillfälle så kommer du som deltagare få ett antal frågor att reflektera över och besvara skriftligen. Frågor som vi diskuterar i grupp men som du även får individuell feedback på av oss. Under fyra av ovan tillfällen kommer vi yoga ihop.

Som kursdeltagare får du även ett individuell yogasamtal med Linda V eller Linda E där du får möjlighet att diskutera valfritt ämne med oss under en timme. Det kommer även finnas en gemensam FB-grupp där vi regelbundet kommer posta inlägg om de ämnen vi fokuserar på och där alla deltagare kan dela frågor och inspiration.

Steg 1 – Dag & Tid

Vårterminen 2024 (pågående)

Söndagar 16.30-18.30

18/2, 25/2, 17/3, 24/3, 14/4, 28/4, 5/5 & 19/5

Vårterminen 2025: Datum kommer under hösten 2024

Din Investering: 

Din investering: 3 500 kr.

Deltagare får  20 % på köp av YWSL Medlemsskap under den terminen som de deltar i programmet och 10% på våra 20 och 30-klippkort.

OBS!  Vid köp av medlemsskap och klippkort via Epassi erhålles endast 10% rabatt för medlemsskap och 5 % för våra 20 och 30-klippkort.