START DATUM
Börja när Du vill
LÄRARE
Linda & Linda
INVESTERING
4 000 kr
ANMÄLAN
Mejla till kalmar@yogawithasilverlining.com
EN TRANSFORMERANDE RESA FÖR KROPP, SINNE & SJÄL!

Fördjupningsprogram Ashtangayoga, Steg 2

Programmets innehåll, Steg 2

Under steg 2 kommer du få ta dig tillbaka till yogans start!

Du kommer få en djupare förståelse för yogans filosofi och vad tillståndet yoga är. Vad finns det för hinder, Klesas, som står i vägen för att du ska kunna uppnå detta tillstånd?

Fördjupa dig inom vårt Energi- & Chakrasystem, hur detta påverkar oss som människor och hur livsenergin påverkar kroppen. Vad skillnaden är på den maskulina & den feminina energin, samt hur naturens energi påverkar oss.

 

Du jobbar med en hemuppgift och egenstudier i din takt. Du kommer få svara på ett gäng frågor åt gången och sedan hörs vi och går igenom dem tillsammans, på plats i shalan eller via telefon – det som passar dig bäst.

 

Det kommer även finnas en gemensam FB-grupp där vi kommer posta inlägg om de ämnen vi fokuserar på i de olika stegen och där alla deltagare kan dela frågor och inspiration.

 

Steg 2 – Tidsåtgång

För att påbörja steg 2 ska du först ha genomfört steg 1.

Du väljer sedan själv när du vill påbörja Steg 2 och anmäler dig genom att mejla till oss; kalmar@yogawithasilverlining.com

Du gör varje steg i din takt men det finns en maxgräns på 3 månader för varje steg.

 

Din Investering: 

Din investering: 4 000 kr.

Deltagare får 10% på köp av YWSL Medlemsskap samt våra 20 och 30-klippkort under den terminen som de deltar i programmet.

OBS! Vid köp av medlemsskap och klippkort via Epassi erhålles endast 5% rabatt.