DATUM
Höstterminen 2024
TID
-
LÄRARE
Linda & Linda
INVESTERING
3500 kr
PLATS
-
EN TRANSFORMERANDE RESA FÖR KROPP, SINNE & SJÄL!

Fördjupningsprogram Ashtangayoga, Steg 1

Programmets innehåll, Steg 1

I första steget fördjupar vi oss inom yogans åttafaldiga väg, ashtangayogans historia och våra viktigaste verktyg för att stilla vårt sinne och vara i närvaro i vår praktik på yogamattan. Vi börjar kika in på chakrasystemet och våra sju primära chakran samt effekterna av våra ställningar på kroppen och dess energikanaler.

Vi kommer blanda teori och praktik, egenstudier med cirklar och träffar där ni får ta del av både föreläsningar, fina diskussioner och samtal men där ni även får uppleva de olika delarna som vi berör i meditationer, andningsövningar mm. 

Varje steg omfattar 8 fysiska tillfällen där vi ses. Inför varje tillfälle så kommer du som deltagare få ett antal frågor att reflektera över och besvara skriftligen. Frågor som vi diskuterar i grupp men som du även får individuell feedback på av oss. Under fyra av ovan tillfällen kommer vi yoga ihop.

Som kursdeltagare får du även ett individuell yogasamtal med Linda V eller Linda E där du får möjlighet att diskutera valfritt ämne med oss under en timme. Det kommer även finnas en gemensam FB-grupp där vi regelbundet kommer posta inlägg om de ämnen vi fokuserar på och där alla deltagare kan dela frågor och inspiration.

Steg 1 – Dag & Tid

Datum & Tider kommer till Höstterminen 2024.

Din Investering: 

Din investering: 3 500 kr.

Deltagare får  20 % på köp av YWSL Medlemsskap under den terminen som de deltar i programmet och 10% på våra 20 och 30-klippkort.

OBS!  Vid köp av medlemsskap och klippkort via Epassi erhålles endast 10% rabatt för medlemsskap och 5 % för våra 20 och 30-klippkort.