DATUM
Start 14 November - 4 ggr
TID
19.30 -20.45
LÄRARE
Linda V
INVESTERING
800 kr
PLATS
Shala Jord

Meditationskurs Fortsättning - 4 ggr!

Välkommen till denna kurs om fyra tillfällen där vi gör en djupdykning i meditationens fantastiska värld.
Kursen är förlagd på fyra tisdagar kl 19.30-20.45 och startar den 14 november. Se alla datum nedan. 
 
Vi har nu haft så många fina grundkurser i meditation tillsammans de senaste åren så jag tänkte att det nu är dags för en fortsättningskurs. En kurs där vi kommer utforskar stillheten, närvaron och oss själva lite mer på djupet. Vi landar in i vår trygga cirkel och gemenskap och tar emot den magi som skapas när vi delar energi och mediterar tillsammans. 
 
Meditationen är ett fantastiskt verktyg och en viktig del i Ashtangayogans åttafaldiga väg. I dagens snabbrörliga samhälle med konstant brus och input från den yttre världen behöver vi ge oss själva tid att stanna upp. Tid att lyssna inåt. Tid att lära känna oss själva för att hitta vår väg till lycka & välmående. Mod att våga följa vårt hjärta, att förverkliga våra drömmar.

Under dessa tillfällen kommer vi som vanligt blanda teori med praktik och fina diskussioner. Jag kommer guida er och dela det kanaliserade budskap som kommer till oss. Vi  kommer utforska lite olika verktyg för att landa in i det lugn och den harmoni och kärlek som vi alla bär inom oss. Ett tillfälle att få lite tid för dig själv, släppa alla krav och to dos. En kurs i självkännedom och självutveckling där du kommer få med dig verktyg in i vardagen. 

Varje tillfälle kommer att ha ett specifikt tema och meditationerna kommer spelas in så att du kan göra dem hemma mellan varje tillfälle. 

Denna kurs passar dig som gått någon av våra meditationskurser tidigare eller som har en meditationspraktik hemma.

Ser så fram emot denna kurs tillsammans med er!
Linda V

Datum: 14/11, 21/11, 28/11 & 5/12.