DATUM
Start 23 April, 8 ggr
TID
16.00 - 17.15
LÄRARE
Linda V
INVESTERING
1600 kr
PLATS
Shala Jord

Fortsättningskurs I - Basic 2/Mysore, 8 ggr

Varmt välkommen till denna fortsättningsskurs där du får en möjlighet att fördjupa dig inom Ashtangayogans fantastiska värld. Allt på det traditionella sättet att praktisera Ashtangayoga – Mysore, tillsammans med ledda klasser.

En kurs som vänder sig till dig som som yogat ett tag hos oss och gör Basic I/II pass och/eller Mysore och nu vill fördjupa din praktik.

Vi kommer under denna kurs fortsätta att fokusera på grunderna i Ashtangayogan och vidareutveckla vår praktik på mattan med fokus på de ställningar som ingår i ett Basic 2-pass. Ledda klasser kommer varvas med Mysoreklasser där du får yoga helt efter dina förutsättningar och ditt andetag. När vi bjuder in Mysore style fördjupas vår praktik ytterligare och du får här den individuella guidning som just du behöver.

Kursen kommer ge dig en fördjupad förståelse för effekterna av våra ställningar samt våra övriga verktyg på mattan såsom andning, bandhas och drishti. Härutöver kommer vi även beröra Ashtangayogans övriga delar såsom filosofi, andningsövningar och meditation.

Varmt välkommen att fördjupa din praktik tillsammans med mig!

Datum & Tider: Tisdagar kl 16.00-17.15

Start: 23/4, 8 ggr

Investering: 1600 kr